Descoperim secretele modei alături de Laura Stone și Ingrid Talchiu la Mi-Th Influencer

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Thea Haimovitz vă invită la o nouă ediție captivantă a emisiunii "Mi-Th Influencer"!

În această duminică, de la ora 11:00, nu ratați o discuție fascinantă despre modă, tendințe și povești din culisele celor mai mari evenimente! Alături de Thea, vor fi invitatele speciale Laura Stone, impresar și organizator de evenimente de top, și Ingrid Talchiu, model.

Mi-Th Influencer este locul unde moda prinde viață, iar secretele din spatele carierelor strălucitoare sunt dezvăluite. Vom discuta despre cum să te menții mereu în pas cu tendințele, dar și despre provocările și reușitele din industria modei. De la sfaturi de îngrijire personală, frumusețe și machiaj, până la ritualuri de îngrijire și dezvoltare personală, această ediție aduce informații valoroase pentru toate categoriile de public.

 

Nu ratați această ediție, duminică, 25 august 2024, de la ora 11.00!

Nu uitați să urmăriți emisiunea "Mi-Th Influencer", cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, în direct pe Facebook, YouTube DC News, DC News TV și Spectacola.ro. Fie că sunteți în căutarea celor mai noi trenduri, fie că vreți să descoperiți ritualuri de îngrijire și frumusețe, această emisiune este sursa voastră de informații de încredere.

Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți și să ne urmăriți și pe canalele de social media pentru a fi la curent cu cele mai relevante și actualizate subiecte din lumea modei și a dezvoltării personale.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel