Despărțire „agresivă” la America Express. Iulia Albu și Mike și-au spus adio după emisiune: „M-a făcut să mă simt prost”

Data publicării:

Iulia Albu și Mike au avut parte de un moment tensionat care a culminat cu despărțirea. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Iulia Albu este una dintre concurentele de la America Express. Ea este însoțită de iubitul ei, Mike, iar relația lor a fost supusă unor „teste” de rezistență pe parcursul probelor.

Competiția este recunoscută pentru aspritatea probelor și întrecerilor la care sunt supuși participanții, de cele mai multe ori fiind puse în fața unor provocări tocmai cuplurile. Nu este ceva străin competiției ca, în urma ei, partenerii să nu se mai recunoască odată ajunși acasă.

Vezi și: Iulia Albu și Alexia Eram, ceartă aprinsă la America Express: „Mă enervează. Mi s-a părut o răutate”

A fost și cazul Iuliei Albu și al lui Mike, care au avut parte de momente foarte tensionante după ce se terminase celebra întrecere. În ediția din 24 octombrie, criticul de modă a cedat nervos deoarece nu a mai putut suporta atitudinea pe care o afișa Mike față de ea.

Totodată, problemele ar fi existat înainte de a începe filmările emisiunii de la Antena 1. Potrivit spuselor criticului, Mike ar fi fost „repezit, din grija de a nu avea un eșec”, iar aceste trăsături ale iubitului ei s-ar accentua și mai tare „când vede că lucrurile merg prost”, notează Cancan.

Iulia Albu afirmă că nu este de acord cu „metodele” pe care obișnuiește iubitul ei să le folosească în situații de criză. „Nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.”

Ba mai mult, după ce a zis despre propriul iubit că este repezit și nu reacționează cum și-ar dori ea în situațiile de criză, a mai afirmat despre el că a fost agresiv verbal, cu toate că vedeta nu a precizat mai multe detalii despre acest aspect, dacă ar fi jignit-o sau dacă doar a „ridicat tonul” la ea.

Dacă s-ar fi ajuns la o atitudine agresivă fizic, ea nu ar mai fi acceptat să se împace cu iubitul ei.

Vezi și: Iulia Albu și Mike: „Noi din America Express vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!’’

„Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.”

Suișurile și coborâșurile din cuplul lor ar fi normale, potrivit Iuliei, care mai spune că „așa sunt ei”, încadrând relația lor la „cuplurile adevărate, puternice, care nu joacă teatru, ca alții, doar de dragul audienței”.

În final, vedeta dezvăluie pentru fanii competiției că cei doi sunt bine, chiar dacă a făcut-o partenerul să „se simtă prost”, lucru ce a culminat cu „întoarcerea vedetei acasă supărată”. De aceea, ei au locuit separat pentru puțin mai mult de o lună de zile, cel mai probabil vorbind și mai rar decât o făceau.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Iulia afirmă că ar „e normal ca în relații să apară probleme” și că l-ar alege tot pe Mike dacă ar veni o nouă invitație similară cu cea oferită de la Antena 1.

„Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”.

Vezi și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „America Express va rămâne, toată viața noastră, o experiență de neuitat! Gata, nu mai suport, vreau acasă!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel