Detalii halucinante în scandalul de agresiune asupra Oanei Ciocan! Zanni aruncă bomba: „S-au împăcat deja. Am întrebat-o dacă o amenință”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Jador

Noi detalii ies la iveală în scandalul de agresiune asupra Oanei Ciocan! Zanni a venit cu declarații surprinzătoare referitoare la loviturile primite din partea lui Jador. Se pare că cei doi s-au împăcat deja, iar câștigătorul Survivor All Stars a sunat-o pe tânără pentru a o întreba dacă este amenințată de artist.

Zanni a oferit detalii șocante despre relația tumultoasă dintre Oana Ciocan și Jador. În cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Zanni a mărturist că, în timpul competiției Survivor All Stars, Jador a declarat că nu îi pasă de Oana, iar după terminarea filmărilor, aceasta s-ar fi despărțit de el. Potrivit lui Zanni, Oana Ciocan l-ar fi contactat, confirmând că a avut dreptate în privința comportamentului cântărețului de manele. Zanni a continuat să sublinieze că Jador ar fi inventat povești pentru a-și menține popularitatea, folosindu-se de tânără în scopuri de marketing. 

„Lumea nu-l știe! Eu îl cunosc ca în palmă. Omul inventează povești dacă nu mai are vizualizări: ba i-a murit bunica, are cancer, se căsătorește cu Hoder (n.r. fosta iubită a lui Jador), după cu Ella (n.r. fosta iubită a lui Jador). Tot ce a fost cu Oana Ciocan a fost o strategie de-a lui de marketing, în care să se expună pe internet. A cerut-o de nevastă, se folosea cum știa el mai bine de ea, ca să facă vizualizări.

Ea nu-și dorește să meargă la poliție. Intervenția mea a fost pentru că Oana Ciocan mi-a spus că o șantajează cu nu știu ce postări, a vrut să facă lumea să creadă că ei s-au despărțit că el a prins-o pe ea cu altcineva, asta în timp ce ea plângea și spunea că se ducea la dame de companie să-și facă treburile. El își permitea să o țină sub papuc, nu o lăsa să comenteze, o punea să calce și să spele. Eu am intervenit pentru că îmi era milă de ea”, a mărturisit Zanni, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Te-ar putea interesa și: A bătut-o sau nu Jador pe Oana Ciocan? Cântărețul de manele i-a dat replica lui Zanni, după acuzațiile de agresiune aduse

Oana Ciocan i-ar fi cerut lui Zanni tăcerea în scandalul de agresiune: „Am vorbit cu ea, am întrebat-o dacă o amenință cineva. S-au împăcat deja”

După ce Zanni a publicat comentariul în care l-a acuzat pe Jador de agresiune, Oana Ciocan i-ar fi cerut acestuia să șteargă postarea, menționând că s-au împăcat deja și nu dorește să fie implicată în scandal. De asemenea, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a precizat că ar fi vorbit astăzi la telefon cu Oana Ciocan, însă aceasta ar fi fost evazivă, răspunzând doar cu da și nu, lăsând să se înțeleagă că se află în preajma lui Jador și că îi era frică să vorbească deschis despre situația lor, timp în care Zanni a întrebat-o dacă se simte bine și dacă este amenințată.

Te-ar putea interesa și: „Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

„Eu nu am știut că ei s-au împăcat. După ce am pus postarea, ea mi-a dat mesaj că a trecut o lună, că s-au mai întâmplat lucruri. Ea nu a vrut să mă bage la mijloc. Mi-a spus să șterg comentariul, că s-a întors la București și că o să-mi povestească. (...) Nu mai e treaba mea dacă fata mi-a spus să nu mă mai bag că ea se împacă cu Jador... Lasă, oricum nu-mi pare rău. (...) El este gelos pe mine. În acest moment, Jador crede că am avut treabă cu Oana Ciocan. El nu crede că ea m-a sunat pe mine să-mi spună ce-i face el. 

Ei se văd acum, dar fac jocul ăla că nu s-au văzut și că el trage de ea. Postează pe Instagram și o roagă să se întoarcă la el, iar ea se face că îi răspunde pe story. Joacă teatrul acesta. El e foarte șocat că eu știu că este la ea. Lui nu-i vine să creadă că el s-a deschis în fața mea. El crede că motivul a fost că am avut ceva cu ea.

Am vorbit azi cu ea. Mi-a spus că este în București. Îmi răspundea la telefon și îmi răspundea doar cu da și nu. Nu putea să-mi răspundă, îi era frică. Îi puneam întrebări dacă e bine, ce are. O întrebam dacă o amenința cineva și mi-a spus că vorbim noi. Mi-a spus că e la București, că s-a împăcat cu Jador și că o să râd de ea. (...) Eu știu că Oana a suferit, eu știu că Oana a fost bătută, a plâns, știu ce a trăit, știu că suferă. A fost bătută! I-a dat palme grave. El are un videoclip în care arată că și-a spart televizorul. Oana mi-a povestit că atunci a luat-o la palme și a spart și televizorul”, a mai spus Zanni, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel