Detaliile nevăzute de la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu. Cei doi le-au dezvăluit abia acum: „Cu ele am conturat visul imaginat de noi”

Data actualizării: | Data publicării:

 Vlad Gherman și a Oana Moșneagu au făcut publice noi fotografii și informații ce țin de cea mai importantă zi din viața lor.

Vara 2024 pare să fie anotimpul în care mai multe cupluri celebre din țara noastră au ales să-și unească destinele și să-și petreacă restul vieții unul alături de celălalt. Dintre acestea face parte și cel format din Oana Moșneagu și Vlad Gherman, care au organizat de curând o petrecere pe cinste, într-un cadru de poveste, acolo unde cei doi îndrăgostiți s-au distrat până în zori alături de actori celebri, prieteni și familie. Cu toate acestea, chiar dacă zilele trec, aceștia continuă să împărtășească cu fanii fel de fel de detalii și fotografii importante din ziua lor cea mare. Asta s-a întâmplat și acum, când proaspăt însurățeii au scos la iveală mai multe detalii nevăzute de la nunta lor.

„Zilele trec, dar noi suntem încă în energia zilei de duminică. Ne-am bucurat atât de mult de nunta noastră, că nu ne săturăm să vă arătăm frânturi din ea. Și cu atât mai mult când avem fotografii atât de reușite care au surprins până și micile detalii pe care noi le-am gândit ca să întregească povestea noastră.

Ne-am imaginat în “Visul unei nopți de vară” printre multe flori și felinare, elemente pe care le-am integrat în design-ul invitației și apoi al papetăriei, dar și în cel al candy barului și al tortului. Meniurile au avut un sigiliu de ceară ștanțat cu pictograma de pe “Save the date”, care era integrată și în rama pozele de la cabina foto pe care vi le-am împărtășit ieri și pe elemente de papetărie.
Am inclus o tonetă de înghețată, cabină foto și balerini pentru fetele cu drag de dans și cu aceste ultime detalii am conturat visul imaginat de noi.”, au scris cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Roman reacționează, după ce Ioana Blaj s-a îmbrăcat în alb la nunta Oanei Moșneagu: „Este o regulă cât se poate de scrisă”

Declarațiile emoționante pe care și le-au făcut cei doi după nuntă

Imediat după ce a avut loc marele eveniment, cei doi îndrăgostiți au redactat o scrisoare emoționantă, pe care au decis să le-o arate și fanilor, chiar dacă întregul cadru a fost unul destul de intim și personal. Astfel, extrem de emoționați și cu ochii în lacrimi, aceștia și-au spus de ce sunt recunoscători și ce înseamnă unul pentru celălalt. 

„Suflet preferat de pe pământ, te iubesc! Te iubesc cu totul, cu bucuria, jocul, joaca și cheful tău de viață. Cu nesiguranțele, cu fricile, neatenția și copilul din tine, știi, îl văd mereu. E atât de frumos și de bun și de plin de viață. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, ne-am întâlnit exact când eu aveam cea mai mare nevoie de tine și tu de mine.”, și-au spus Oana Moșneagu și Vlad Gherman.

VEZI și: Statutul de femeie măritată îi dă deja bătăi de cap Oanei Moșneagu. Ce a pățit actrița pe platoul de filmare

Vlad Gherman, cuvinte emoționante pentru soția sa

În continuare, Vlad Gherman a ținut să-i amintească soției sale de ziua cea mai importantă din viața lor, cea în care s-au cunoscut și cea în care acesta a știut că între ei va fi ceva mai mult decât o simplă prietenie.

„M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum 3 ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la  cum priveai lumea la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem. M-a cucerit zâmbetul tău și râsul tău cu gura până la urechi și uite unde am ajuns.

Urmează să trăim cel mai frumos capitol al relației noastre de până acum. Mă emoționez doar scriind lucrurile astea și mă gândesc doar la imaginea din biserică, te văd lângă mine, în Altar.”, au mai spus câteva dintre rândurile de pe scrisoarea de dragoste.

Te-ar putea interesa și: Gemenele Timofte, previziuni pentru iunie 2024. Șanse de reușită și provocări în funcție de cifra de destin



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel