Diana Matei a dezvăluit ce salariu are în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ce sumă câștigă artista

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Diana Matei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Diana Matei, instagram

Diana Matei lucrează de peste 18 ani în cadrul Ministerului Apărării Naționale. La emisiunea lui Denise Rifai, ea a făcut dezvăluiri despre salariul pe care îl are aici.

Diana Matei este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Pe lângă cariera în industria muzicală, ea lucrează și în cadrul Ministerului Apărării Naționale, acolo unde este angajată civilă în Ansamblul Artistic al Armatei de peste 18 ani.

„La armată sunt niște sporuri”

Invitată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, artista a dezvăluit care este salariul pe care îl primește. Diana Matei a precizat că pot exista și diferite sporuri sau fluctuații, dar suma pe care o primește este de 8600 de lei. Cântăreața a spus că rolul său este de a cânta pentru oficialități și delegații din străinătate, alături de colegii săi de la Ansamblul Artistic al Armatei.

„Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am. Cred că undeva la 8.600 de RON, ceva de genul acesta. Și sunt sporuri, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe, fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul. Noi cântăm pentru oficialități.

Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități”,  a declarat Diana Matei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

„Nu pot spune că se poate trăi regește din muzică”

De asemenea, Diana Matei a vorbit despre suma pe care o câștigă din muzică. Ea a mărturisit că nu a câștigat niciodată 50.000 de euro într-un weekend, așa cum se zvonea, și că nu se obțin sume uriașe de bani, așa cum ar crede oamenii. De asemenea, ea a precizat că de abia după 30 de ani de muncă a reușit să se mute într-o casă a sa cu soțul și copilul. Mai mult decât atât, artista a recunoscut că ea este cea care gestionează banii în căsnicia cu Marian Cleante, soțul ei fiind interesat doar de banii necesari pentru alimentarea mașinii sau alte plăți pe care le are de făcut.

„Nu am câștigat niciodată 50.000 de euro într-un weekend. Nici nu pot spune că se poate trăi regește din muzică. Diana Matei, după 30 de ani de muncă, abia acum s-a mutat într-o casă cu soțul și cu copilul ei. O casă la care am visat foarte mulți ani și pe care am construit-o cu greu, cu foarte multă muncă. Nu cred că se câștigă regește, ci cred că se câștigă normal din muzică. (…) Eu împart banii acasă la mine. Eu fac plățile și absolut tot. Soțul meu nu este interesat decât pentru niște bani de motorină și pentru plățile pe care le are de făcut în ziua respectivă, cam așa stau lucrurile”, a mai spus Diana Matei”.

Te-ar putea interesa și: Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel