Diana Matei și Marian Cleante, o iubire interzisă: „Nimeni nu voia să ne vadă împreună”

Data publicării:
Diana Matei/sursă foto:captură video Podcast „În Oglindă”
Descriere foto: Diana Matei/sursă foto:captură video Podcast „În Oglindă”

Diana Matei a povestit, în cadrul podcastului „În Oglindă”, motivul pentru care părinții nu își doreau ca ea și Marian Cleante să fie împreună, dar și cum ea și soțul său au fugit în altă țară.

Invitată la podcastul „În Oglindă”, cântăreața Diana Matei a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei, și anume motivul pentru care, la începutul relației cu Marian Cleante, nimeni nu își dorea ca ei să formeze un cuplu. Chiar și părinții lor erau împotriva relației dintre cei doi și nu îi considerau potriviți unul pentru celălalt. Din cauza presiunilor venite din toate părțile, cei doi îndrăgostiți au hotărât să fugă împreună în Belgia, pentru a avea parte de liniște, dar și pentru a le oferi celorlalți o perioadă în care să se liniștească.

„Nimeni nu voia să ne vadă împreună, să ne știe împreună”

„Noi am plecat ca nebunii. Ne-am întâlnit în Gara de Nord, fiecare cu un bagaj, ne-am urcat în tren și am plecat. Și i-am lăsat pe toți. Pentru că nimeni nu voia să ne vadă împreună, să ne știe împreună. Și nu mai suportam presiunea tuturor. Noi am încercat să le spunem că vrem să fim împreună și nimeni nu era de acord. Părinții mei au zis că nu există așa ceva, să sunt inconștientă, că o să-mi dau seama cât de mult am greșit. Socrii cred că au susținut un pic mai mult toată treaba asta, dar erau presiuni foarte mari. Într-o săptămână s-a întâmplat totul. Am decis să-i lăsăm să se liniștească. I-am anunțat că plec într-un turneu, că mi-am găsit un contract de o lună și jumătate și voi pleca”, a declarat artista.â

Te-ar putea interesa și: Diana Matei, confesiuni despre relația cu Marian Cleante. Artista și-a deschis sufletul

„Ne idolatrizam. Ne spuneam atât de mult cât suntem de importanți”

În ciuda faptului că toată lumea era împotriva relației lor, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți și uniți. Cântăreața spune că un motiv important pentru care relația lor a rezistat este faptul că au pus întotdeauna nevoile celuilalt pe primul lor, chiar și înaintea propriilor nevoi. Aceasta recunoaște că a avut multe momente în care a simțit că va claca, dar partenerul ei e reușit întotdeauna să o încurajeze și să îi ofere un motiv de a continua. Ajunși în Belgia, cei doi îndrăgostiți au reușit să treacă peste toate greutățile pe care le-au întâlnit și au muncit cot la cot pentru a-și asigura traiul. 

„Chiar cred că sunt o norocoasă că am trăit toate lucrurile astea. Pe noi doi ne-a împlinit foarte mult această iubire. Ne idolatrizam. Ne spuneam atât de mult cât suntem de importanți unul pentru celălalt, cât de mult contăm, cât de speciali suntem, ne dădeam o putere unui celuilalt, ceva fabulos. Așa a decurs viața noastră foarte mulți ani până am intrat în tăvălugul ăsta al branșei noastre. Am ajuns în Belgia, contractul începea peste câteva zile, nu aveam bani, eram pe zero. Și mi-a zis să ne îmbrăcăm frumos. El și-a luat costumul, vioara și a intrat într-un restaurant. A început să cânte și toată lumea a început să aplaude. Eu stăteam afară și auzeam aplauzele. Patronul a luat un coșuleț și s-a dus pe la toată lumea și puneau toți bancnote. După aia, mi-a adus banii și a zis să mergem la următorul restaurant. Și așa am făcut bani de chirie. Unde intra, era primit cu brațele deschise. Când am început contractul, ne făcusem programul astfel încât devreme mergeam la fiecare restaurant, după care la cazino, după care eu îmi găsisem un job într-un pub irlandez, cântam cu un pianist. Noi puneam întotdeauna nevoile celuilalt pe primul loc, să îl vedem pe celălalt că e bine și fericit. Era mult mai matur decât mine. Aveam multe momente când picam, dar întotdeauna știa să spună cuvintele care să genereze un motor care să mă facă să funcționez”, a adăugat cântăreața.

„Nu acceptau că e mai mare, că are doi copii”

Întoarcerea în România nu a fost una ușoara, familiile lor fiind în continuare sceptice în ceea ce privește relație dintre ei. Aceasta recunoaște că familia soțului său a fost mai prezentă în viața lor, dar, cu timpul, și părinții ei au învățat să îl accepte pe bărbat și au descoperit în el un om minunat.

„Când ne-am întors în România, Marian a fost foarte determinat și le-a spus părinților lui „Aceasta este femeia cu care eu voi trăi toată viața mea. Ar fi bine să înțelegeți lucrul ăsta. Dacă mă iubiți, trebuie să acceptați”. Din acel moment, lucrurile s-au liniștit. În familia lui, eu am găsit mereu un adăpost foarte frumos. Familia mea lipsea din ecuația asta. Pe tata îl simțeam mai dezamăgit. Mama nu știa cum să îmi spună că ea crede că eu am pierdut lupta asta cu tata. Eu mă așezam oricum în fiecare seară lângă pat și îmi spuneam rugăciunea, iar în rugăciunea mea era inclusă această dorință. Să am toată familia adunată lângă mine. Să mă înțeleagă, să îl accepte pe el. Nu acceptau că e țigan, că e mai mare, că are doi copii. Frica lor era că eu voi suferi, că el nu mă iubește de fapt. După câteva întâlniri, mama mi-a spus că este cel mai bun om pe care l-a cunoscut vreodată”, a adăugat Diana Matei, în podcastul „În Oglindă”.

Te-ar putea interesa și: Augusta Lazarov, dezvăluiri despre cum și-a cunoscut actualul soț: „Mă semnez Augusta Petrescu. Mi se pare că este corect”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel