Diandra, ispita de la Insula Iubirii, a reacționat după ce Iustina a jignit-o în emisiune: „Mi s-a părut urât”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Diandra Doris
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Diandra Doris

Diandra, ispita de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a reacționat după ce a văzut la televizor jignirile pe care i le-a adresat Iustina Loghin pe parcursul emisiunii.

Diandra este, probabil, cea mai celebră ispită feminină de anul acesta de la „Insula Iubirii”. Ea și-a făcut rolul ca la carte și a reușit să îl testeze pe concurentul Andrei la maximum. 

„Am văzut că în emisiune am fost făcută în anumite feluri și jignită”

Ea este din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, iar pe Instagram le răspunde foarte des urmăritorilor săi la curiozitățile pe care aceștia le au despre ea sau participarea la emisiune. Unul dintre urmăritorii săi i-au cerut ispitei să își spună părerea despre jignirile pe care Iustina, concurenta de la „Insula Iubirii”, i le-a adus pe parcursul reality show-ului. Diandra a spus că nu o interesează și că deși i s-a părut urât ceea ce Iustina a spus despre ea, fiecare vorbește așa cum consideră. Mai mult, ispita a adăugat faptul că aceste cuvinte folosite de concurentă nu spun nimic despre ea.

”Nu îmi cereți părerea, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre alții și nici nu ma interesează sincer. Efectiv nu mă interesează, nu mă deranjează. Am văzut că în emisiune am fost făcută în anumite feluri și jignită, nici asta nu mă interesează neapărat. Mi s-a părut urât, într-adevăr, dar fiecare vorbește și folosește apelative după cum consideră. Asta nu spune nimic despre mine”, a declarat ispita Diandra, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Ispita Radu de la Insula Iubirii a spus adevărul despre legătura pe care o are cu Daiana: „Este un fel de relație la distanță”

În urmă cu câteva zile, Diandra a povestit ce a însemnat experiența insulei pentru ea, dar și ce a învățat în cele 21 de zile petrecute în Thailanda. Ispita a declarat că a învățat ce este respectul, comunicarea și că a ajuns la concluzia că cine iubește cu adevărat, iubește sănătos. De asemenea, aceasta a precizat că nu păstrează legătura cu vreun concurent, dar că se întâlnește, atunci când are ocazia, cu ispitele pentru a petrece timp împreună. 

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și poți să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Am învățat ce este respectul, comunicarea deschisă și concluzia la care eu am ajuns în cele din urmă după toată experiența asta este că motto-ul „Cine iubește nu lasă” era mai degrabă „Cine iubește, iubește sănătos”, a declarat ispita Diandra, pentru cei de la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel