Diandra s-a dat de gol! Ispita de la Insula Iubirii a recunoscut că nu ar forma o relație cu Andrei Rotaru: „Mă simt sufocată! Facem parte din lumi total paralele”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Antena 1
Descriere foto: Captură video: YouTube/Antena 1

Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii de care Andrei Rotaru s-a îndrăgostit în doar câteva zile, a mărturisit că nu ar pleca din Thailanda alături de concurent. Cu toate acestea, el a încercat să o convingă că o va lăsa pe actuala soție cu care este căsătorit de 9 ani, după întoarcerea în România, pentru ea.

 

Cristina, în vârstă de 31 de ani, și Andrei Rotaru, în vârstă de 38 de ani, au venit la Insula Iubirii să-și testeze relația. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, în urmă cu 10 ani, atunci când au decis să formeze un cuplu. Deși păreau că au relația perfectă, petrecând mult timp unul în compania celuilalt, se pare că cei doi intraseră într-o monotonie, după un mariaj de 9 ani. De când au ajuns la Insula Iubirii, în sezonul 8, Andrei a spus că motivul pentru care a decis să participe la emisiune a fost faptul că din relația lor lipsește pasiunea, iar Cristina nu este suficient de implicată și nu îi arată că îl iubește.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună / Foto

Diandra a dat cărțile pe față! Ispita de la Insula Iubirii a recunoscut că nu ar forma o relație cu Andrei: „Mă simt sufocată! Facem parte din lumi total paralele”

Nici bine nu a ajuns pe insulă, că Andrei Rotaru a și pus ochii pe una dintre ispite. Este vorba despre Diandra Moga, căreia i-a și recunoscut că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. Deși au petrecut clipe împreună, s-au sărutat pe plajă și dragostea părea să fie reciprocă din ambele părți, se pare că ispita nu își dorește o relație cu concurentul, motivul principal fiind că acesta este căsătorit de aproape un deceniu. Mai mult, Diandra i-a spus concurentului că nu ar vrea să formeze un cuplu cu el, după plecarea din Thailanda. Cu toate acestea, Andrei Rotaru a încercat să o convingă că o lasă pe Cristina, actuala soție cu care este căsătorit de 9 ani, pentru ea.

„Mă simt sufocată, deci mă simt sufocată! Îmi place de el ca bărbat, îmi face plăcere să stau în prezența lui, că altfel nu aș putea să stau lângă el. Am de învățat de la el, e un bărbat matur, deci îmi place, îmi face plăcere. Suntem compatibili, dar el este un bărbat căsătorit. Eu am avut discuția asta cu el. Am zis că este primul lucru pe care nu l-aș face dacă vin în emisiune, să mă încurc cu un bărbat căsătorit.

Acum încercă să mă convingă de chestii, că ea nu o să mai fie în peisaj după ce se termină emisiunea. Bun, păi atunci nu ne grăbim. Nu-i nicio grabă. Putem să discutăm și după emisiune. Eu sunt la Cluj, el e la București, eu am businessul meu acolo. Nici măcar nu are sens să vorbim despre viitor, că nu suntem acolo. Bucură-te de moment, trăiește prezentul.

Nu mă îndrăgostesc așa ușor, frate. E un bărbat cu care chiar îmi place să stau, îmi face plăcere, rezonez pe multe planuri, mă atrage și fizic, dar nu știu dacă eu o să-mi mai doresc să continui după emisiune. Facem parte din lumi total paralele. Eu nu am de gând să mă mut de la Cluj. Nu știu cum vede el toată situația asta. Poate să se schimbe direcția lucrurilor, nu zic că nu, că depinde de el ca bărbat, dar momentan simt că oricum suntem deja prea lipiți. I-am zis că ar fi momentul să-mi iau un pic de timp cu mine, că nu mi l-am luat de când am venit în emisiuni și simt nevoia să fac treaba asta”, a spus Diandra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel