Dieta Antoniei. Cum se menține în formă cea mai frumoasă femeie din România, după trei sarcini: „Nu înseamnă că nu mănânc și dulciuri sau junk food”

Data publicării:

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România. Artista noastră a ajuns și în topurile internaționale ale frumuseții.

Mamă a trei copii, Antonia nu s-a confruntat niciodată cu probleme cu greutatea, exceptând cele trei sarcini, când era absolut firesc să câștige un număr mare de kilograme. Însă, la cei 34 de ani, pare că sarcinile nu au lăsat nicio urmă pe trupul ei. De menționat este că pe lângă genetică, sport și dietă, vedeta a recunoscut într-un interviu recent că după cea de-a treia sarcină nu se mai simțea bine în pielea ei, astfel că a apelat la ajutorul chirurgiei plastice pentru a redobândi silueta perfectă cu care era obișnuită.

VEZI ȘI: „A a fost chinuitor”. Antonia, pe mâna medicilor esteticieni după a treia sarcină. Ce operație estetică și-a făcut

Revenind la dieta vedetei, aflăm zilele acestea că este o împătimită a sportului și deși nu ține un regim alimentar special, ea are mare grijă la ceea ce mănâncă, fiind adepta unui stil de viață sănătos, cu mici excepții. 

Antonia se antrenează alături de Alex Velea

Artista dezvăluie că face sport de minim trei ori pe săptămână, alături de partenerul ei, despre care spune că o ajută și o motivează foarte mult. 


„Da, fac sport, cam de trei ori pe săptămână, chiar și de cinci ori atunci când timpul îmi permite. Merg mereu la sală cu Alexandru, ne antrenăm împreună, mă ajută și mă motivează foarte mult”, a declarat Antonia pentru Viva. 

Nu ține dietă, dar mănâncă sănătos

La capitolul dietă, Antonia spune că nu are reguli stricte, însă are un stil de viață sănătos, și cu momente de răsfăț, dar și cu momente de echilibru alimentar.

„Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel