Jennifer Lopez, dietă strictă. Așa se menține artista în formă, la 53 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: J Lo, Instagram
Descriere foto: sursa foto: J Lo, Instagram

Jennifer Lopez are o dietă foarte bine pusă la punct, care o ajută să se mențină în formă la 53 de ani.

Jennifer Lopez a împlinit de curând vârsta de 53 de ani, însă aceasta are în continuare un aspect fizic de invidiat. Vedeta uimește întotdeauna prin aparițiile ei spectaculoase și prin opțiunile vestimentare pentru care optează, astfel încât mulți se întreabă cum de reușește să arate din ce în ce mai uimitor, cu fiecare an care trece.

Chiar dacă, cel mai probabil, celebra artistă apelează frecvent și la ajutorul saloanelor de înfrumusețare, aceasta ține, în același timp, o dietă sănătoasă și are o rutină de exerciții fizice, peste care nu trece niciodată. Printre alimentele de care vedeta de la Hollywood nu se atinge niciodată se numără cele procesate, potrivit EatThis.

Care este dieta urmată de Jeniffer Lopez


În 2019, Dodd Romero, antrenorul personal al lui Jennifer, a împărtășit câteva dintre alegerile alimentare ale lui J. Lo, pentru Us Weekly. Potrivit sursei, dieta ei în mod regulat "constă în cinci categorii de bază: proteine, legume, grăsimi, carbohidrați și apă". Romero subliniază cât de important este consumul de apă pentru Jennifer, astfel încât că vedeta se hidratează în mod constant și are un minim de șapte pahare de apă pe zi. 

Potrivit lui Romero, J. Lo preferă să stea departe de alimentele procesate și de carbohidrații rafinați și "își ia nutrienții din surse integrale".

De asemenea, el a mai spus pentru sursa citată că Jennifer Lopez își ia proteinele din surse slabe, precum albușurile de ou, puiul, curcanul și carnea de vită hrănită cu iarbă, însă le consumă doar de trei, până la patru ori pe săptămână. În restul săptămânii, ea își ia proteinele și grăsimile sănătoase din nuci și pește. Vedeta se bucură, de asemenea, în principal de cereale integrale, în loc de carbohidrați rafinați și mănâncă multe fructe și legume.

Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez nu bea alcool: "Am avut grijă de mine, iar acum se vede"


Cum arată meniul dintr-o zi al vedetei

J.Lo își începe întotdeauna ziua cu un smoothie sănătos. Vedeta a împărtășit chiar și rețeta pe care o face pentru micul dejun, pentru a-și inspira comunitatea uriașă de fani.


3/4 cană de căpșuni
1/4 cană de afine
1/4 cană de zmeură
1/4 cană de iaurt grecesc
1/4 linguriță de scorțișoară
1/4 linguriță de miere
1/4 linguriță de suc proaspăt de lămâie
1/4 cană de cuburi de gheață

Pe lângă proteinele din carne pe care vedeta le iubește, aceasta mănâncă și extrem de multe legume la masa principală, cum ar fi varza kale, broccoli și spanacul. De asemenea, artista evită legume precum morcovii și porumbul, despre care adaugă că sunt mai bogate în zahăr natural, notează EatThis.

Unul dintre trucurile prin care solista își menține dieta sănătoasă este să se asigure că frigiderul ei este mereu aprovizionat cu alimente sănătoase.

Așadar, în frigiderul starului de la Hollywood s-ar regăsi întotdeauna: apă minerală, fructe și legume, cum ar fi căpșunile, chiar dacă Jennifer nu este o persoană mare amatoare de fructe, verdețuri, șunca de curcan.

Mai mult, J. Lo adoră să mănânce pește, însă somonul nu se află printre preferințele sale. Aceasta preferă, în schimb, bibanul de mare sau codul.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel