Teo Trandafir a oferit câteva trucuri excelente care o ajută pe ea să se bucure de o viață cât mai perfectă.
Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute apariții în lumea mondenă, fiind în atenția publicului de ani de zile, atât în televiziune, cât și în lumea radioului, acolo unde publicul o găsește și în prezent. Ceea ce remarcă însă oamenii constant este că vedeta nu se schimbă, odată cu trecerea timpului, și indiferent de obstacolele la care viața a mai supus-o, ea a reușit să rămână mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de zile mari. Astfel, un prim secret pentru o stare de spirit cât mai bună este să alungi monotonia, spune Teo Trandafir.
„Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.
Pentru a reuși să-și mențină aceeași greutate de ani de zile, Teo Trandafir spune că încearcă să-și păstreze un stil de viață cât mai sănătos. Cât despre cantitatea pe care și-o pune în farfurie, vedeta mărturisește că nu exagerează niciodată, iar dacă are anumite pofte, și le satisface, însă cu măsură.
„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una.”, mai spune aceasta.
Chiar dacă mărturisește că nici ea, dar nici fiica sa nu sunt mari gurmande, Teo Trandafir spune însă că cele două au niște mâncăruri favorite, pe care obișnuiesc adesea să le comande sau să le prepare chiar ele, în casă. Astfel, aceasta a dezvălui și o rețetă delicioasă de pizza, care este extrem de versatilă și se face cu tot ce ai în frigider.
„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.
Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider.”, a continuat ea, pentru sursa citată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News