„Din dragoste pentru tine aș pierde tot”. Vali Vijelie a fost iertat de soție, după ce a înșelat-o cu o brunetă misterioasă / VIDEO

Data publicării:
Captură video: Instagram/Vali Vijelie
Descriere foto: Captură video: Instagram/Vali Vijelie

Vali Vijelie a fost iertat de soția sa, după ce în urmă cu aproape două luni a înșelat-o cu o brunetă misterioasă. Deși susținea că nu mai e dispusă să îi dea vreo șansă și că fiecare își va vedea de viața lui, Carmen Rusu a trecut peste infidelitate și pare acum mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei. 

La sfârșitul lunii aprilie, Vali Vilejie a fost suprins de paparazzi în timp ce se plimba prin București alături de o brunetă misterioasă. Artistul a fost fotografiat în momentul în care i-a pus mâna pe posterior femeii. Imaginile au apărut imediat în spațiul public.

Carmen Rusu a văzut și ea fotografiile în care apăreau cei doi și a mărturisit că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie și că singura legătură pe care o va mai avea cu tatăl copiilor ei, Rafi, lorin, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară.

„Din dragoste pentru tine aș pierde tot”. Vali Vijelie a fost iertat de soție, după ce a înșelat-o cu o brunetă misterioasă

Se pare însă că timpul la rezolvă pe toate. Soția celebrului manelist a trecut peste infidelitate și l-a iertat pe Vali Vijelie. Dovada clară stă chiar pe contul de Instagram al artistului. Acesta a postat mai multe fotografii și videoclipuri cu soția sa, pentru a le arăta fanilor că nimeni și nimic nu poate să-i despartă. Cântărețul a dus-o pe mama copiilor săi într-o vacanță de vis în Italia.

„Cea mai frumoasă iubire din lume avem noi

Eu mă topesc când sărut buzele tale moi

Eu pentru tine aș muta munții din loc

Din dragoste pentru tine aș pierde tot”, sunt versurile care apar în videoclipul pe care Vali Vijelie l-a postat pe pagina sa de Instagram, unde apare alături de soția sa.

Te-ar putea interesa și: „Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit 76 de ani! Ce surpriză i-a pregătit comediantul

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gia Georgia (@gia.georgia.583)

Vali Vijelie a postat și o fotografie, în care apare alături de familiei. În dreptul imaginii în care o ține în brațe pe soția sa, artistul a scris: „Unul pentru toți și toți pentru mine”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rusu Valentin (@vali.vijelie)

Confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles încă de acum două săptămâni că soția artistului a trecut peste infidelitate

Confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles încă de acum două săptămâni că artistul și soția sa s-au împăcat. Baboiash a mărturisit că artistul nu se poate certa niciodată cu cineva, cu atât mai puțin cu Carmen Rusu. 

„Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. El este vijelie. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii. Vali e foarte bine. Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun, cânt cu cu el, avem multe proiecte împreună.

Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția. Nu cred că s-ar putea certa cu cineva. Eu de câte ori am fost la el, soția lui a fost acasă. Mă duc la el din anii 2000 și mereu am văzut-o, tot timpul a fost acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a spus Baboiash în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Zanni, atac dur în versuri la adresa lui Iancu Sterp, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Crezi că-i cumperi cu brânză/4-0, alergi după dinero”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel