Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Ce relație are cu foștii socrii, după ce tatăl Deei a mărturisit public că fiica sa a scăpat de chinul vieții ei după divorț

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Dinu Maxer
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Dinu Maxer

Dinu Maxer a dezvăluit detalii despre relația sa actuală cu foștii socri, după declarațiile controversate ale tatălui Deei Maxer, Romeo. Acesta a susținut public că fiica sa a scăpat de un chin după divorțul de fostul său ginere, ceea ce a stârnit un val de reacții.

 

Dinu și Deea Maxer au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au decis, de comun acord, să divorțeze după 18 ani de relație și au mers pe drumuri separate. Ulterior, ei și-au refăcut viața alături de altcineva. 

Tatăl Deei Maxer, acuzații la adresa fostului ginere: „A scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer”

În urmă cu doar câteva luni, tatăl Deei Maxer, Romeo, a făcut declarații neașteptate la adresa fostului său ginere. Totul a pornit după ce fosta soție a lui Dinu a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook cu Maysa și Andreas, copiii celor doi. „Ei se joacă, eu lucrez”, a scris Deea Maxer în dreptul fotografiei cu micuții. Unul dintre internauți a acuzat-o pe vedetă că nu își petrece timp cu ei. „Joacă-te și tu cu ei, că de lucrat și machiat este timp”, a scris unul dintre internauți la postarea Deei Maxer.

„Și banii pica din cer, nu? Stai liniștită că ne și jucăm. Observ că nu urmărești story-urile mele, dar te grăbești să comentezi. Probabil din prostie, altfel nu-mi explic”, i-a răspuns vedeta.

De aici însă a pornit un întreg scandal. Tatăl Deei Maxer, Romeo, nu s-a putut abține și a intervenit atunci când a văzut că fiica sa este acuzată că nu își petrece timp cu copiii ei. Mai mult, el a ținut să facă și câteva precizări la adresa fostului său ginere, Dinu Maxer. Acesta a mărturisit că public că se bucură că fiica lui a divorțat și l-a numit pe artist „domnul Fițe”. Totodată, tatăl vedetei a declarat că familia lui au scăpat de un chin odată cu divorțul,

„Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia „educată”. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o, (observi unde se pune cratima!). Și mai află, stimată doamnă că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a ținut să precizeze tatăl Deei Maxer.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mihai Mărgineanu a ajuns să aibă propriul avion. Când a auzit câți bani a dat pe el, Teo Trandafir a rămas mască

Dinu Maxer a dat cărțile pe față. Ce relație are cu foștii socrii, după ce tatăl Deei a mărturisit public că fiica sa a scăpat de un chin după divorț

Într-un interviu recent, Dinu Maxer a mărturisit că după acele discuții, el și foștii socrii vorbesc strict despre copii. Cu toate acestea, artistul a declarat că au rămas în relații bune.

„Cu foștii socrii, pur și simplu vorbim pe grup despre Maysa și Andreas. Suntem ok, chiar dacă au fost niște discuții. În momentul în care ai mii de hateri, la un moment dat, ești deschis, există o supapă, care chiar dacă nu vrei, îți vine să punctezi niște lucruri. Eu înțeleg lucrurile astea, pentru că de multe ori mă doare când văd anumite lucruri scrise, unele sunt pertinente, nu toți haterii sunt răutăcioși și sfidați de inteligență. Unii spun lucruri pertinente, dar nici lor nu mai am răbdare să le scriu.

La un moment dat, îmi spunea cineva să mă las de muzică, că n-am voce, că n-am legătură cu muzica, ceva de genul acesta. A mai dat el niște argumente acolo și i-am trimis niște link-uri și m-a întrebat dacă alea sunt piesele mele și mi-a cerut iertare. Am avut niște meciuri de genul acesta. La un moment dat îți vine să le răspunzi celor din online cu aceleași vorbe. Asta probabil s-a întâmplat și cu fostul socru”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unui interviu acordat pentru WOWnews.

Te-ar putea interesa și: „În curând”. Irinel Columbeanu se pregătește să devină socru mic: „S-ar putea să fie cerută în căsătorie”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel