Dinu Maxer a vorbit despre căsătoria cu Magda, și potențiali copii. Cum stau lucrurile dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:

Cum stau lucrurile legat de căsătorie și copii.

Dinu Maxer și Magda Chihaia au un istoric scurt, dar foarte bogat, iar publicul este uimit de noua parteneră a bărbatului. După divorțul de Deea, Dinu a avut mai multe încercări de a își reface relația, iar până la Magda mai intervenise o femeie, Ada, cu care nu a putut vedea un viitor împreună.

Vezi și: Dinu Maxer și Magda Chihaia și-au cunoscut familiile. Cum au fost primiți de rude: „Ne-a șocat, dar ne-a și bucurat”

Văzându-i atât de îndrăgostiți, mulți se întreabă dacă cei doi se gândesc la mariaj, chiar dacă deja se poartă ca un cuplu căsătorit. Răspunsul are să îi dezamăgească pe unii dintre fani.

Dinu mărturisește că nu consideră o prioritatea căsătoria, și nu neapărat cu Magda, ci în general, iar întrebarea adresată de jurnaliști a considerat-o nepotrivită, având în vedere statutul său de proaspăt bărbat divorțat.

Vezi și: Cine este femeia care ar fi intervenit între Dinu Maxer și Magda Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

El subliniază că nu vede o prioritate din așa ceva acum:

”E o întrebare nepotrivită (nr. când se va recăsători) pentru un bărbat care tocmai a divorțat. Mai nou, dragostea poate fi și fără căsătorie. Când eram mai tânăr, nu am considerat că e necesară, cu Nicoleta, abia după, când mai m-am maturizat. Dar acum nu o văd ca ceva ce trebuie făcut”, a spus Dinu Maxer, conform Cancan.

Vezi și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Reacția fanilor la ultima lor afișare

Cu atât mai mult, multă lume s-a întrebat dacă Dinu și Magda își vor dori copii împreună, și din nou publicul va rămâne puțin dezamăgit. Dar, spre norocul unora, speranța nu este de tot uitată, întrucât  Dinu nu spune „nu” unui potențial copil. Peste trei ani Magda va avea 40 de ani, vârstă la care mama Magdei a avut-o pe actuala iubită a artistului.

”Nu (nr. nu mai vrea alți copii). Mama ei a avut-o pe Magda la 40 de ani. Și are o vorbă bună… „Mai discutăm peste trei ani”. Atunci și Magda face 40. Acum nu mă mai văd tată. Dar viitorul e mereu plin de surprize. Am învățat asta în acest an”, a mai adăugat artistul.

Vezi și: Dinu și Deea Maxer, cu partenerii la același eveniment. Care a fost impresia lăsată de Magdalena Chihaia

Magda a mai spus în trecut că, momentan, cei doi nu locuiesc împreună într-un loc. De cele mai multe ori Magda îl primește pe Dinu la ea, dar și invers. Se mai pune problema copiilor lui Dinu, față de care o responsabilitate foarte mare.

”Nu pot spune asta (nr. că s-au mutat împreună). Stăm și la mine și la ea. De exemplu, sâmbătă noapte am rămas la ea. Aseară, la mine. Ea are un apartament nou, frumos. Eu îl am pe Andreas, deci nu se pune problema să mă mut eu. Când se va ajunge și la această discuție, probabil va trebui să se mute ea la mine. Din păcate, distanța e mare între apartamentele noastre. Aici e problema”, a încheiat iubitul Magdalenei Chihaia.

Vezi și: Talentul neștiut al Magdei Chihaia. Premiera pe care o va avea Dinu Maxer cu noua parteneră: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel