Dinu Maxer, mesaj pentru Robert Drilea. Ce declarație i-a făcut artistul iubitului Deei Maxer

Data publicării:

Dinu Maxer a lovit din nou. Declarația fostului soț al lui Deea Maxer a șocat toți fanii. Nimeni nu ar fi crezut că îi va scrie.

Dinu Maxer a uimit publicul. Vedeta, după cunoscutul divorț de fosta soție, Deea Maxer, a avut o perioadă grea și de redescoperire de sine, iar găsirea unei noi partenere nu a fost ceva ușor pentru Dinu. Au fost câteva zvonuri legate de acesta și o altă vedetă din România, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului. Este vorba despre Magdalena Chihaia, cu care a fost în Dubai, declarațiile oficiale de la acea vreme  fiind legate de o  călătorie în scop profesional. Cu toate acestea, timpul a demonstrat o legătură mult mai puternică decât a unei prietenii, Magdalena recunoscând, în cele din urmă, că este oficial împreună cu Dinu Maxer, potrivit Click.

Având o vară plină, Dinu a participat la numeroase evenimente pe litoral, acolo unde, după cum chiar el a recunoscut, a avut grijă de copiii săi, în timp ce Deea petrecea vacanța cu Robert, în străinătate.

Vezi și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu. Actrița a confirmat relația: „Suntem împreună”

Vezi și: Dinu Maxer, pe masa medicului estetician. Artistul și-a făcut mai multe intervenții: „Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid”

Vezi și: Deea Maxer, primele declarații despre al treilea copil. Ce spune vedeta despre sarcină: „Am discutat toate aspectele legate de viitor”

Vezi și: Prima reacție a lui Dinu Maxer după ce fosta soție a declarat că își dorește un copil cu noul iubit

Cum a uimit toți fanii

Astfel, Dinu Maxer a uimit tot internetul după ce i-a urat „La mulți ani” partenerului actual al Deei Maxer- Robert Drilea. Ce a uimit fanii a fost faptul că Dinu Maxer a putut comenta la postarea făcută de Deea în care erau afișați cei doi, semn ce arată că bărbatul chiar a trecut peste divorț, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la spital. Cu ce situație s-a confruntat artistul în instituția medicală: "Vreau să împărtășesc cu voi..."

Vezi și: De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă

Vezi și: Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Vezi și: Robert Drilea și Deea Maxer, dragoste fără margini. Ce mesaj emoționat i-a transmis bărbatul: „Mi-ar putea salva viața”

Dinu voia o nouă viață

La un moment dat, Dinu spunea cu foarte multă dorință cât de mult voia o nouă viață. Cu atât mai mult, el nu căuta doar un aspect plăcut, ci și un caracter care să îi poată țină companie în vremurile mai grele, o persoană pe care se poate baza.

„Vreau să mă îndrăgostesc! Asta vreau cel mai mult acum! E plină lumea de fete frumoase, nu zic nu, dar nu e suficient asta, vrei să ai mai mult. Dar, acel mai mult de la înălțimea vârstei mele vine cu pretenții mai mari, cu greutăți. Dar reușesc eu într-un final, trebuie doar să o găsesc!”, a dezvăluit Dinu Maxer, pentru Click.

După cum am menționat, Magdalena Chihaia a declarat că este împreună cu celebrul artist, deși nu a dorit să spună mai multe detalii despre când sau cum cei doi au hotărât să-și petreacă viața împreună.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", a spus Magda, potrivit sursei menționate anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel