Dinu Maxer, noi mărturisiri despre viața de burlac. Cum a reușit să treacă peste divorț: „Dansezi până îți rupi picioarele”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer

Dinu Maxer a împărtășit experiența sa recentă. Divorțul l-a trecut prin momente dificile, dar l-a făcut să realizeze și oportunități noi.

Dinu Maxer a fost invitat la emisiunea Detectorul de Minciuni, acolo unde Bianca Drăgușanu i-a pus unele dintre cele mai incomode întrebări legate de fosta căsnicie, dar și cum a reușit să treacă peste despărțirea de fosta pereche.

Are noi oportunități

Dinu și Deea Maxer au fost împreună 17 ani până la momentul divorțului. Cu toate acestea, cei doi au ajuns la concluzia că nu mai erau compatibili în propria lor viață. Astfel, Dinu spune cum a redescoperit noi oportunități.

„Acum sunt foarte fericit, extrem de ok. Am trecut peste perioada de negare, de suferință. Trebui să recunosc că atunci când ești acolo și nu mai vezi nicio portiță, e foarte ciudat. Dar, după ce reușești să treci prin perioada de acceptare, în momentul ăla vezi alte beneficii pe care nu le vezi în timpul căsătoriei. La întrebarea „Te mai vei vreodată căsătorit”, răspunsul e un mare „NU”, a precizat Dinu Maxer

Nu dă sfaturi

După ce a spus că s-a obișnuit cu statutul de divorțat, Dinu menționează că nu poate da sfaturi, dar poate prezenta prin ce a trecut acesta.

„Nu pot să predau o ieșire dintr-un mariaj. Pur și simplu am luat toate etapele la rând, le-am trăit, m-au devorat și am renăscut. Trebuie să se agațe de orice. Să nu mai zică „nu” la nimic, și nu mă refer la fete. Să nu mai zică la provocări. M-am întors recent de la un festival salsa din Bulgaria. MI-a plăcut, toată lumea era mirată. Uite că acum dansez salsa. Dansezi până îți rupi picioarele, că nu mai pot să dansez după.
Au fost mai mulți de cinci ani fericiți, cel puțin pentru mine. EU am realizat câteva probleme în relația noastră abia de anul trecut, deci asta înseamnă 16 ani, că anul trecut se făcuseră 17, iar anul acesta ar fi trebuit să se facă 18. Am bătut mai multe recorduri, 3 ani ține dragostea, 5  ani ține atracția, încât sunt extrem de încântat de performanța mea, că vorbesc în numele meu.”, a mai spus DInu Maxer.

Au mai încercat

De asemenea, cei doi au mai încercat să-și acorde șanse, dar nu au dus către ceva tangibil încercările.

„În momentul în care am acceptat să ieșim din cotidian, inclusiv cu o escapadă la Amsterdam care ar trebui să se concretizeze într-un roman.. l-ar citi toată lumea și alte chestii de genul acesta, îmi e și rușine să mă uit în ochii voștri! Trebuie să recunosc că dacă nu regret cumva divorțul, nu-l regret din prisma ultimelor luni petrecute în care întrebare ta, "dacă sexul este la fel de bun"... nu mai eram noi. Parcă eram doi tineri, reconectarea noastră intimă a fost la un nivel atât de mare, încât mie îmi e teamă că nu o să-l mai ating niciodată cu nimeni. La întrebarea ta aș spune: Nu mai era ok până în august, dar după august mi-a depășit orice imaginație. Nu știu ce să zic... e greu", a mai continuat Dinu Maxer.

 

Vezi și: Dinu Maxer, mărturisiri șocante cu privire la ultimele momente din căsnicia cu Deea: „Ne-am aruncat într-o aventură...”

Vezi și: Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Vezi și: Deea Maxer a răbufnit. Ce a scos-o din minți pe vedetă: „...nopți nedormite, de stres!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel