Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Karmen
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Karmen

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu și-au spus „adio”, după 5 ani de mariaj. Anunțul a fost făcut chiar de artistă.

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au pus capăt căsniciei! Când toată lumea se aștepta ca cei doi să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să facă nunta, artista a anunțat că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate.

Te-ar putea interesa și: Karmen Minune a dat cărțile pe față. Ce regulă i-a impus soțul, după căsătorie: „Sunt niște lucruri pe care le-am discutat de la bun început, niște limite”

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărșit, după 5 ani de căsnicie

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Relația a început în 2018, iar după un an, cei doi și-au dorit să facă marele pas în relație, astfel că și-ai oficializat relația la starea civilă, an în care a venit pe lume și fiica lor, Sofia Rosa. Acum, după 5 ani de când au spus marele „DA”,  fiica lui Adrian Minune a anunțat că povestea de iubire dintre ea și soțul ei a luat sfârșit.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune nu și-ar da de gol ginerele dacă ar afla că o înșală pe fiica sa, Karmen: „Noi, bărbații, mai greșim”. Reacția tranșantă a artistei

Într-o postare pe pagina sa de Instagram Karmen Simionescu a anunaț că ea și Bogdan Căplescu nu mai formează un cuplu. Artista și tatăl fiicei sale au ajuns la concluzia că nu se potrivesc și că sunt construiți total diferit, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (...) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi”, a spus Karmen Simionescu, pe pagina sa de Instagram, la secțiune InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Dovada care arată clar că formează, din nou, o relație / Video

Karmen Simionescu cere discreție din partea apropiaților și nu numai

Karmen Simionescu cere discreție pentru ca vrea ca fiica sa și a lui Bogdan Căplescu să nu aibă de suferit din cauza comentariilor răutăcioase. „Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii. Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a mai precizat fiica lui Adrian Minune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel