Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu își satisfac bărbații. Ce spune vedeta despre inhibiții: „Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă?”

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Budeanu le judecă aspru pe femeile care nu își satisfac bărbații.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără vreo reținere. Creatoarea de modă și-a obișnuit fanii cu emisiunile sale online, în care dezbate diferite subiecte. De data aceasta, bruneta a abordat un subiect destul de controversat. Mai exact, Dana Budeanu a vorbit despre femeile care nu își satisfac bărbații în pat. 

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu își satisfac bărbații

Dana Dudeanu este de părere că orice cuplu trebuie să renunțe la infibiții și să își satisfacă partenerul pe deplin. 

„Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă? Că ei au ajuns să se iubească atât de mult, că nici nu mai contează mă. Da? Hmmm… Întrebarea e următoarea: Dacă tu nu i-o s**i, cine i-o s**e?”, a fost „dilema” sarcastică a Danei Budeanu, în emisiunea sa online.

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, acolo unde a dezvăluit care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut din dragoste. 

„Damian Drăghici: „Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din dragoste?

Dana Budeanu: Aaaa, stai să mă gândesc… vezi cât de multe am făcut? Am făcut foarte multe. Cel mai nebunesc… Am așteptat. Mult!

Damian Drăghici: Ăsta chiar e un gest adevărat, pe bune, pentru bărbați.

Dana Budeanu: În momentul în care aștepți (…) am o vorbă, așa… Că nimeni nu așteaptă să fie iubit. Ești, sau nu ești iubit. Nu este vorba despre această așteptare, dar cred eu că una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac este să treacă pe lângă sufletul pereche și clipa în care simt, sută la sută că acolo este. De frică, bineînțeles. Și să nu aștepte. Cred că asta este greșala pe care o facem față de timp, crezând că-l avem pe tot. Și, de fapt, timpul este ceea ce nu avem. E limitat. Doar timpul este limitat. Noi nu suntem limitați”, spunea Dana Budeanu, în podcastul lui Damian Drăghici”.

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care folosesc filtrele de înfrumusețare

„Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. De ce alergați? Fiți atente. Ceea ce vedeți voi pe Instagram nu este realitate. Nu mai postează una fără filtre. Ce ați pățit? De ce există această demență?”, a spus Dana Budeanu.

Totodată, Dana Budeanu nu înțelege de ce toată lumea vrea să arate la fel. 

„De ce vă puneți aceste filtre? Am înțeles că e unul care face și corpul. Cum să spun? Vă transformă în niște oi. Arătați toate la fel, zâmbiți la fel, aceiași ochi, același nas, aceleași buze. Care e ideea? Clar totul vine dintr-o nesiguranță pe care voi o aveți fizic.”, a mai adăugat Dana Budeanu în cadrul emisiunii la care a participat în urmă cu câțiva ani. 

Citește și: Vlad Logigan, detalii din culisele filmului „Visul”. Cum a fost pentru actor experiența din penitenciarul Rahova: „Nu ai voie cu nimic, este caz penal”/ EXCLUSIV

Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Cătălin Bordea: „Să nu îi placă niciun prieten de al meu” Comediantul vrea să își refacă viața

Adda, jignită în mediul online. Cum a reacționat fiul artistei după ce a citit comentarile urâte despre mama sa: „Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel