Doinița Oancea, exclusiv pentru Spectacola: Susțin și promovez oameni talentați / Am sperat că mă voi putea relaxa, nu mi-a ieșit 100%

Data actualizării: | Data publicării:
Doinita Oancea, foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Doinita Oancea, foto Facebook

Doinița Oancea este una dintre cele mai iubite actrițe din România, după ce a cucerit publicul român cu apariția sa în celebrul serial „Inimă de Țigan”, dar și prin implicările ei în diverse acțiuni civice. Doinița s-a remarcat și prin alte roluri din producții precum „S-a furat mireasa”, „Când mama nu-i acasă” sau chiar „Lia - soția soțului meu”.

Doinița Oancea ne-a acordat un interviu exclusiv, iar în urma acestuia actrița continuă să surprindă și să inspire cu noile sale proiecte.

La începutul lunii mai, ea a deschis oficial porțile unei locații spectaculoase în zona Victoriei, numită ALTA ARTA. Acest nou studio nu este doar un loc pentru tatuaje și micropigmentare, ci și un spațiu dedicat artei și frumuseții, incluzând o zonă expozițională pentru tineri artiști din diverse domenii precum arte plastice, design de bijuterii, grafică și sculptură - fiind una dintre personalitățile publice din România care s-a implicat direct în susținerea domeniului artistic.

„Ce ai mai făcut în ultimul timp?”, a fost întrebarea noastră, la care Doinița a spus:

„La începutul lunii mai am deschis oficial porțile unei locații superbe în zona Victoriei. Mai exact, se numește ALTA ARTA și este un studio de tattoo, micropigmentare și beauty…dar care va avea ușor, ușor și o zonă expozițională pentru tineri artiști din zona de arte plastice, designeri de bijuterii, grafică, sculptură etc.”.

Actrița ne-a spus că „Vreau să susțin, să promovez și să expun oameni talentați… cât de mult se va putea”.

Totodată, ea a terminat un set de filmări pentru Lia, soția soțului meu.

Alege Corfu pentru vacanță

Am mai întrebat-o pe vedetă cum este în vacanță, având în vedere că atunci când am contactat-o, ea deja se afla în Corfu, Grecia. Am dorit să aflăm ce i-a atras atenția la locația aleasă. Fără să ne spună mai multe detalii, Doinița nu a reușit 100% să se relaxeze, în ciuda locației exotice.

„Vacanța este scurtă. Acum deja mă întorc. Au fost câteva zile în Grecia, Corfu - pentru că am mai fost și ne-a plăcut. De data asta, am stat cam în fiecare zi pe barcă, vizitând plaje multe, făcând baie în mare, mâncând bun și admirând peisaje superbe. Am sperat că mă voi putea relaxa. Nu mi-a ieșit 100%”.



Ce face Doinița Oancea pentru a se relaxa

Având foarte multe proiecte, am întrebat-o pe Doinița cum reușește să-și ia momentele de respiro printre numeroasele responsabilități de zi cu zi. Am aflat că actrița își reîncarcă bateriile de la soare și plajă - probabil un alt motiv pentru care a ales mediul luxuriant de la Corfu.


„Cred că cel mai mult mă ajută marea, soarele, plaja, nisipul. Și nu glumesc. De asta aștept vacanța de vară mereu - ca să mă pot reechilibra după o perioadă lungă de muncă și stres.”

Doinița se bazează pe aceste ieșiri la soare și nisip, deoarece, mai spune ea, „Am dus-o în paralel de la începutul anului și până acum - filmările pentru Lia, soția soțului mei, școala de actorie, unde susțin cursuri în weekend și locația pe care am deschis-o, ALTA ARTA”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel