Doliu imens în cinematografia românească. A murit actorul Valeriu Pavel Dan, după ce s-a prăbușit pe stradă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Pexels
Descriere foto: Sursa: Pexels

Este doliu imens în cinematografia românească! Actorul Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. „Puiu”, așa cum era cunoscut de publicul larg, ar fi decedat după ce s-a prăbușit în stradă. 

Marele actor Valeriu Pavel Dan, cunoscut pentru rolul său de prezentator al matinalului „Puiu şi Jul” de la Etno TV, dar și filmele „Milionari de weekend”, a încetat din viață, la vârsta de 53 de ani. „Puiu”, așa cum era cunsocut, a murit subit după ce s-ar fi prăbușit pe stradă în seara de miercuri, 16 octombrie, cel mai probabil din cauza unui atac de cord, potrivit cancan.ro. În prezent, medicii legiști investighează circumstanțele exacte ale decesului, iar un raport oficial urmează să fie emis. În luna august a acestui an s-a împlinit un an de la moartea fostului său coleg de matinal, Jull, pe numele lui real Iulian Nicolae, care a murit tot la 53 de ani din cauza unei boli nemiloase.

Colegii de breaslă și prietenii, mesaje dureroase după aflarea veștii

Pe rețelele sociale, colegii de breaslă și prietenii și-au exprimat tristețea la aflarea veștii că marele actor s-a stins din viață. Printre cei care au avut o relație apropiată cu Valeriu Pavel Dan se numără și artista Voicu Nicoleta.

„Postarea este pentru Valeriu Pavel Dan care astăzi a părăsit această lume. In memoriam. Refuz să cred că l-am întâlnit în urmă cu o lună, că am stat de vorbă, că am făcut planuri profesionale, își dorea să organizeze evenimente, să fiu în lista artiștilor cu care voia să colaboreze. Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din această lume. Ne-am întâlnit la multe ședințe UNART. Mi-a dăruit un pix cu touchscreen, l-am lăsat la București, de parcă a vrut să lase amintiri în sufletul meu și acum scriu despre toate astea la timpul trecut. Nu pot să cred. Și l-am rugat atât de mult pe Dumnezeu să nu mai aducă vești triste, atât de mult... Dumnezeu să te odihnească, suflet bun”, a scris artista Voicu Nicoleta.

Te-ar putea interesa și: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit mort în curtea unui hotel din Buenos Aires. Artistul avea doar 31 de ani

Mihai Mitoșeru a transmis și el un mesaj de condoleanțe. „Am primit vestea acum o oră de la foștii noștri colegi de actorie și tot nu pot să cred! Era omul care zâmbea permanent! Drum bun către îngeri, coleg bun! Valeriu Pavel Dan, Dumnezeu să te odihnească!”, a scris și Mihai Mitoșeru, pe pagina sa de Facebook.

Un alt prieten apropiat , a scris cu durere: „Aseară, un bun prieten, actor, om de televiziune, Pavel Valeriu Dan (Puiu), a plecat la Ceruri, a plecat prea devreme dintre noi. Un om cu un suflet mare, un om vesel, era primul care mă suna mereu de ziua mea de naștere, un om deosebit. Am fost invitat la multe emisiuni TV de-ale lui, am realizat multe proiecte împreună.
Actorul a fost un nume îndrăgit în peisajul mediatic și artistic din România, având o carieră diversificată atât în teatru, cât și pe micul ecran. Valeriu Pavel Dan a fost cunoscut de publicul larg în special pentru rolul său de prezentator al matinalului „Puiu și Jul” de la Etno TV, pe care l-a moderat timp de un deceniu alături de Jull, Iulian Nicolae.

Acest program matinal a adus multă voie bună în casele românilor. Pe lângă rolul său de prezentator, Valeriu Pavel Dan a avut și o carieră notabilă în film și teatru. Să ai drum lin către îngeri, odihnă și lumină veșnică în Împărăția lui Dumnezeu, prieten drag! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel