Doliu în cinematografia românească. A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu

Data actualizării: | Data publicării:
Ileana Stana Ionescu. Sursă foto: Agerpres
Descriere foto: Ileana Stana Ionescu. Sursă foto: Agerpres

Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, s-a stins din viață duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani.

Este doliu în lumea filmului! Marea actriță Ileana Stana Ionescu a încetat din viața, duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani. Aceasta și-a dat ultima suflare în urmă cu puțin timp, pe patul de spital. În ultima perioadă, celebra actriță se confrunta cu mari probleme de sănătate, iar la sfârșitul lunii mai a fost luată cu salvarea de acasă, fiind internată în spital timp de o săptămână. Anunțul trist al morții a fost făcut de către Alexandra Velniciuc.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”, a scris actrița Alexandra Velniciuc pe Facebook.

 

Iuliana Marciuc, îndurerată de vestea tragică

De asemenea, și Iuliana Marciuc a transmis un mesaj cu privire la pierderea regretatei actrițe. Jurnalista s-a arătat extrem de afectată de vestea tragică care a îndurera astăzi lumea cinematografică și inimile tuturor celor care au iubit-o pe Ileana Stana Ionescu.

„Dumnezeu să o odihnească! O generație dispare încet, încet... Iar va trebui să apelăm la arhiva TVR2 pentru a o revedea pe marea actriță și frumosul om la Confesiuni”, a scris și de Iuliana Marciuc, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iuliana Marciuc (@iuliana.marciuc)

Doliu în cinematografia românească. A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu

În anul 2018, Ileana Stana Ionescu s-a retras din viața publică, după o carieră de șase decenii în teatru. Ulterior, marea actriță s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care s-au agravat în 2020. În urmă cu o lună, aceasta a ajuns la spital, unde a stat internată timp de o săptămână. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel