Dora Debreczeni a topit inimile juraților și a stârnit ropote de aplauze în marea finală de la Românii au Talent: „Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Dora Debreczeni, o minune de copil de doar 9 ani, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu umorul său, dar și cu dezinvoltura pe care o are pe scenă.

Cu o prezență scenică remarcabilă și o personalitate carismatică, Dora Debreczeni a reușit să capteze atenția și inimile tuturor, oferind un moment de neuitat pe scena de la Românii au Talent. La doar 9 ani, micuța i-a impresionat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său remarcabil din finală.

Andi Moisescu: Vreau să spun că Dora deja se califică pentru Pro TV cel puțin. Doar să-și aleagă ea unde vrea să continue de aici încolo. Dar am un alt anunț important de făcut, pentru că știu că în fața televizoarelor sunt și feți frumoși. Dacă vreun făt s-a îndrăgostit subit de ceea ce a văzut în cele trei interpretări absolut memorabile pe care Dora le-a propus pe scena emisiunii Românii au Talent și are vreun gând pentru viitor, vreau doar să le transmit părinților, bunicilor, cei care se ocupă de educația lui, de îngrijirea lui să pună mâna să-l hrănească bine, să învețe carte ca lumea, să câștige bani, dar mai ales să-l odihnească bine, că dacă ajunge pe mâinile Dorei îl mănâncă pe pâine cu untură. 

Dora Debreczeni: Vă mulțumesc, domnul Andrilică.

Te-ar putea interesa și: Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa, show total pe scena de la Românii au Talent. Andi Moisescu: „Ce pot să mai spun?” / Video

Andi Moisescu: Iubita mea, ești mortală. Nu mai pot.

Mihai Bobonete: Dora, ca de fiecare dată, pe lângă glumele cu care ne surprinzi și bancurile pe care le aduci aici, cred că mesajul este mult mai amplu. Cred că de fiecare dată ai apărut pe scena Românii au Talent în sezonul acesta ca să ne aduci aminte să ne bucurăm de viață și acesta este un merit extraordinar. Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi Românii au Talent, pentru că meriți.

Andra: Doamna Andrușca te îndrăgește foarte mult, de fapt toată familia mea te îndrăgește. Te iubim foarte mult. Suntem cu toții îndrăgostiți pe tine. Fiecare concurent aduce câte ceva: energie, spectacol. Ea aduce umor pe scena asta, aduce lumină, zâmbet, ceea ce eu ador. Vreau să te felicit din toată inima. Indiferent de ceea ce se va întâmpla în seara asta, tu vei rămâne în sufletul nostru.

Dragoș Bucur: Mă întreb de unde ai dezinvoltura asta pe scenă. Ești un fenomen.

Dora Debreczeni: Vă zic eu de unde. Din cap, de unde să o am?!

Dragoș Bucur: Eu cred că nu vine din cap, eu cred că vine din suflet. Ai un suflet atât de curat, încât tu nu te gândești să cucerești inimile cuiva. Pur și simplu așa ești. Ai sufletul curat, mintea frumoasă și ești un model de copil fericit și frumos.

Te-ar putea interesa și: Zanni, acuzații dure la adresa foștilor concurenți, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce făceau când se difuza finala din Republica Dominicană

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel