Dorian Popa s-a decis să meargă mai departe: „Țin capul sus și las problemele în spate” / Video

Data publicării:
Captură video: Instagram/Dorian Popa
Descriere foto: Captură video: Instagram/Dorian Popa

Dorian Popa a lansat o nouă melodie, după ce luna trecută a fost prins drogat la volan. Intitulată „Merg mai departe”, piesa are deja peste 58 de mii de vizualizări și sute de comentarii.

La fix o lună după ce a fost prins la volan sub influența canabisului, Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”, prin care își exprimă propriile trăiri. La doar câteva ore după ce a fost lansată, melodia a strâns peste 58 de mii de vizulizări, 11 mii de like-uri și peste 500 de comentari pe YouTube.

Mesajul transmis de Dorian Popa pe rețelele sociale urmăritorilor săi

Dorian Popa și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor săi. El a menționat că speră ca piesa să ofere putere și inspirație celor care se confruntă cu momente grele în viața lor.

„În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea puterea să vă luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că-n spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele la loc! Al vostru negreșit… am fost, sunt și voi fi”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

 

În videoclipul postat pe pagina sa de YouTube, Dorian Popa „merge mai departe” prin mai multe zone din București, inclusiv în trafic, printre mașini salutând șoferii, pe jos.

Youtube video image

Cum sună versurile piesei „Merg mai departe”

Versurile piesei „Merg mai departe” reflectă lupta influencerului cu momentele dificile și determinarea de a merge înainte.

„Toată lumea trece prin momente nasoale, când parcă nu mai ai nimic de făcut și ești la capătul puterilor....

Și te simți așa mic și nu merge nimic

Când nu mai poți, mai poți un pic...

Merg mai departe, departe de toate

Îmi țin capul sus și las problemele în spate

Merg mai departe, șapte zile din șapte 

Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte

Și merg mai departe...și merg mai departe”, sună o parte din versurile piesei „Merg mai departe”.

„Încerci să vezi binele din oricare rău,

Dar ce faci când arde totul în jurul tău?

Oare așa o să fie mereu?

Împreună la bine, atât de singur la greu

Și te simți așa mic și nu merge nimic

Când nu mai poți, mai poți un pic...

Merg mai departe, departe de toate

Îmi țin capul sus și las problemele în spate

Merg mai departe, șapte zile din șapte 

Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte

Și merg mai departe...și merg mai departe”, sună versurile piesei „Merg mai departe”.

Primele declarații ale lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan

Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, la aproximativ două săptămâni după ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis. El a postat un filmuleț de aproape 10 minute în care a povestit ce s-a întâmplat. 

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, spunea Dorian Popa.

Comunicatul Poliției

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a anunțat Poliția.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel