Dorian Popa, sfat pentru tânăra generație: „Tot ce e schemă ajunge la pârnăiță”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin

Dorian Popa dezvăluie momentul în care a realizat că a ales-o pe mama sa în detrminetul tatălui. Ce sfat are acesta pentru tienrile generații.

Dorian Popa este unul dintre artiștii cei mai apreciați din România. El este recunoscut ca actor și cântăreț. Artistul are și câteva afaceri, iar mulți tineri se uită la discursurile sale motivaționale. 

Ce este mai interesant, este faptul că artistul a avut probleme în copilărie cu tatăl său, fapt ce a dus, mai departe, la câteva concluzii despre viață. În cadrul unui podcast, Dorian Popa a menționat detaliul care l-a făcut să o aleagă pe mama sa, dar și sfatul pe care îl are de transmis tinerelor generații.

A știut ce alegere să facă

Detaliul care l-a făcut să cunoască bine situația a fost reprezentat de momentul în care mama sa îl îndemna să se înțeleagă cu tatăl său, deși acesta încerca să-i învrăjbească pe Dorian și fratele său împotriva mamei lor. Cu toate acestea, văzând că atitudinea mamei este una de înțelegere, Dorian a realizat că nu mai era nevoie să gândească prea mult pe acest subiect. Vedeta a știut ce alegere să facă.

„Când am văzut diferența de gândire diametrala opusă, nici n-a mai fost nevoie de vreo judecată. Eram deja major, ajunsesem la București la facultate, nu a mai fost nevoie să-mi zică cineva „alege”, că am ales din suflet. Am făcut Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Am ales singur această facultate. Undeva pe la 15 ani,eram la clasa a 9-a, a 10-a, îmi plăcea foarte multe partea de calculatoare, mă ocupam de absolut tot ce însemna LAN, rețea de calculatoare. În cartier la mine eu setam cablurile, eu setam IP-urile, eu setam DNS-urile, tot. În momentul ăla mi-am dat seama că aceste calculatoare vor fi în viața mea pentru totdeauna. Și, ce crezi, a început să se digitalizeze contabilitatea. Bunica mea (era contabilă în Constanța) m-a sunat și mi-a zis „Dorian, eu nu știu ce să mai fac”, că nu se pricepea. Ușor, Ușor, începusem să preiau tot ce era de contabilitate. Mi-au plăcut cifrele dintotdeauna. Și am ales acest drum pe mai departe. Știam că este și o meserie în care puteai face și bani. Mama a ținut mult timp la studiile mele.”, a mai spus Dorian Popa.

Sfat pentru tineri

De asemenea, în discuția sa cu moderatorul podcastului, Dorian a ținut să transmită un mesaj tinerilor generații, în contextul în care sunt mulți adolescenți care renunță la școală în urma sfaturilor pe care le primesc de la anumiți producători de conținut de pe internet, cum ar fi să nu aibă încredere în autorități sau chiar în proprii părinți.

„Îmi pare rău că ajung să o fac și pe asta. Mă, dar copiii ăștia, nu vedeți mă, ăștia care vă uitați la toate zăpăcelile astea, mai devreme sau mai târziu, că tot ce e schemă ori ajunge la pârnăiță, ori fără bănuți? Pe bune, de ce ai vrea o chestie efemeră. De ce să fii șmecher cinci ani, când poți fi o viață întreagă? Muncești mai mult, dar poți.”, a încheiat acesta.

 

Vezi și: Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?

Vezi și: Dorian Popa, confesiuni emoționante despre plecarea tatălui. Trauma cu care trăiește și azi: „A fost întotdeauna un copil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel