Doru Todoruț, mai sincer ca niciodată! Cine este vedeta din showbiz-ul românesc de care a fost îndrăgostit în secret

Data publicării:
Sursă foto: Doru Todoruț/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Doru Todoruț/Instagram

Doru Todoruț și-a lăsat fanii cu gura căscată după declarațiile pe care le-a făcut la „Sosurile picante” din cadrul emisiunii „La Măruță”. Artistul a fost mai sincer ca niciodată și a declarat că a fost îndrăgostit în secret de o superbă femeie din showbiz-ul românesc.

La fel ca și noi, oamenii din fața micilor ecrane, și vedetelor li se aprind călcâiele după alte celebrități. Iată cine este vedeta de care Doru Todoruț s-a îndrăgostit iremediabil, dar căreia i-a fost rușine să îi declare simpatia.

Vedeta care i-a luat mințile lui Doru Todoruț în tinerețe

Invitat la rubrica „Sosurile picante” de la emisiunea lui Cătălin Măruță, Doru Todoruț s-a abținut să nu dea prea multe din casă, dar când a venit momentul să recunoască vedeta pe care a simpatizat-o, cântărețul a cam dat cărțile pe față.

„Lili Sandu, îmi cer scuze sau nu, dar da, am fost îndrăgostit de ea. Bine, a fost în perioada cu „Numai Iubirea”, ea cântăreață, eu cântăreț, îmi plăcea foarte mult de ea și atât. Nu i-am spus niciodată, eu nu sunt genul. Asta a fost acum”, a mărturisit Doru Todoruț extrem de asumat acum, după atâția ani de zile.

Doru Todoruț iubește din nou. Artistul este pregătit să devină tătic pentru a patra oară

După divorțul controversat pe care l-a avut cu Irina Baianț, Doru și-a găsit fericirea în brațele Amaliei, cea cu care s-a însurat în anul 2022, doar că la începutul relației celor doi au existat mici divergențe pe tema copiilor. Amalia, partenera sa, i-ar fi spus cântărețului că nu este dispusă să devină mamă.

,,Ea fiind o persoană care lucrează mult și e cu Excel, acte, acte, contracte și alte cele, e o persoană rațională și foarte implicată în job și, cumva, nu ar renunța la această activitate profesională pentru a crește un copil. E o responsabilitate. De făcut copii, se poate, dar de crescut, de educat, să îi dai un sens, să îi dai o ghidare, să fii acolo când ai nevoie deja lucrurile sunt mai serioase”, a mărturisit Doru Todoruț, într-un interviu acordat în urmă cu un an.

Te-ar putea interesa și: Cel mai important truc care o ajută pe Lili Sandu să se mențină în formă la 45 de ani: „Acesta e secretul”

Doru, scandal de proporții cu fosta soție. Cântărețul a fost acuzat că nu își ia în serios atribuțiile de tată

Doru Todoruț și fosta lui soție, Rocsana Daliana, au divorțat în anul 2013, după cinci ani de relație și au împreună trei fetițe. Artistul a fost executat silit de fosta soție din cauza pensiei alimentare a copiilor. Nu s-a lăsat nici el mai prejos și a decis să-i deschidă un proces mamei fetelor lui.

„Începând de când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni.

Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor”, a spus Doru Todoruț, la Exclusiv Vip, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV în urmă cu ceva timp.

Ulterior, simțindu-se nedreptățit, Doru Todoruț și-a dat, la rândul său, fosta soție în judecată.

Te-ar putea interesa și: Doru Todoruț, executat silit pentru pensia alimentară. Artistul a dat-o în judecată pe fosta soție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel