Dragoș Dolănescu, șocat de suma de bani pe care o cere fratele său, Ionuț, la evenimente: „Pentru banii ăștia...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Dragoș Dolănescu și-a dat cu părerea cu privire la suma de bani pe care Ionuț Dolănescu o încasează pentru un eveniment privat. 

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară de la noi din țară. Acesta a ales să le urmeze exemplu părinților săi, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, care s-au făcut extrem de consacrați în domeniu și respectați în rândul colegilor de breaslă. Cu toate acestea, în ziua de astăzi, când un artist cere o sumă destul de mare pentru a onora cu prezența un eveniment privat, Ionuț Dolănescu a uimit pe toată lumea cu suma mică pentru care prestează un moment muzical. Conform playtech, acesta ar cere în jurul sumei de 1.800 de euro, lucru care l-a uimit până și pe fratele său, Dragoș Dolănescu. 

„Pentru banii ăștia, dacă chiar ia 1.800 de euro la o nuntă, așa cum se zvonește, tata nu ieșea nici până la poartă. Dar, e bine că îi ia, ca să aibă ce pune pe masă la copii, la nepoții mei. E bine că are spectacole, acum sunt vremuri grele.

Deși nu vorbim, eu mă bucur să știu că nepoții mei sunt bine, dar și că el este bine”, a declarat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru sursa citată anterior.

VEZI și: Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu. Unde mergeau cei doi atunci când voiau să fie singuri

Ionuț Dolănescu, în scandal cu vecinii

Unul dinte principalele motive pentru care cei doi frați nu-și mai vorbesc este acela că nu au reușit să ajungă la o înțelegere în privința moștenirii lăsate de regretatul artist. Ambii își doreau casa părintească, care, în urma multor procese, i-a revenit lui Ionuț. Acesta se ocupă deja de ceva timp de renovări, dorindu-și să se mute acum în ea. Totuși, dacă conflictul cu fratele său a trecut, bărbatul a întâmpinat o nouă problemă.

„În general, eu mă am bine cu toți vecinii, mă cunosc cu ei de când eram copil. După ce s-a terminat procesul cu Dragoș, am dorit să păstrez casa, s-o renovez, să-i redau frumusețea, noblețea și splendoarea de altă dată. Intențiile mele au fost bune. Vecina mea susține o aberație! Doamna Narcisa se dă și avocată dar, de fapt, nu este avocată. Ea susține că am înălțat casa cu doi metri jumate, nu aveam cum să fac asta pentru că proiectul inițial, aprobat de Primăria București, a fost să transform podul în mansardă.

E o aberație ce susține dânsa, că m-am înălțat cu doi metri jumate peste aprobarea primăriei, e ca și cum aș mai fi construit un etaj. Ceea ce nu e adevărat! Casa nu s-a înălțat deloc!”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

VEZI și: Noi detalii despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Ionuț Dolănescu a răbufnit: „Nu scrii că a murit și ea e bine, sănătoasă”

Este dezamăgit de ce i se întâmplă

Foarte puține detalii mai trebuiau să fie puse la punct, pentru ca Ionuț Dolănescu, alături de familia sa, să se mute în imobil. Totuși, acum artistul nu știe ce se va mai întâmpla, din cauza scandalurilor în care i se poartă constant numele, fără voia sa. 

„Noi stăm în casa mamei mele care e drăguță pentru mama, dar incomodă pentru noi. Are doar două dormitoare și trebuie să stăm șase suflete, trei adulți și trei copii, în două camere. Vă dați seama că ne-am cam chinuit în ultima perioadă și speram să mă mut cât mai curând. Chiar aș fi vrut ca în luna septembrie, cu ocazia festivalului tatălui meu, să fac o inaugurare frumoasă. Mâ gândeam să-i pun și un bust tatălui în fața casei.  

Dar am sistat lucrările pentru că autorizația de construcție expiră. Dar mai am doar de zugrăvit și de pus parchetul. Deocamdată sunt ușor dezgustat de tot ceea ce se întâmplă, numele meu e terfelit în continuare și mi se aduc injurii. Nu înțeleg oamenii care vor să facă cu tot dinadinsul rău pentru că nu i-am prejudiciat cu nimic, nu le-am luat nici soarele.”, a mai spus Ionuț Dolănescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel