Drama din spatele zâmbetului molipsitor al Amnei. Cântăreața s-a luptat cu depresia

Data publicării:
Sursă foto: Amna/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Amna/Instagram

După cum deja se știe, de mai mulți ani, Amna este o femeie singură. După ce a divorțat de tatăl copilului ei, artista și-a găsit refugiul în carieră și în creșterea băiatului său.

Amna a reușit să treacă peste un divorț controversat și să-și găsească echilibrul care mulți ani i-a lipsit. Artista a recunoscut că s-a confruntat ani al rând cu boala secolului - depresia, și cei care i-au fost alături artistei au fost părinții și duhovnicul său.

Amna s-a confruntat cu depresia. Cum a reușit artista să se vindece 

Amna a rămas fără soț și s-a trezit peste noapte o mamă singură, într-o viață complet nouă și plină de responsabilități. Cântăreței nu i-a fost deloc ușor, dar, cu ajutorul persoanelor de specialitate și cu sprijinul lui Dumnezeu, Amna a reușit să depășească această perioadă neagră din viața sa.

Mai mult decât atât, artista recunoaște că, din cauza depresiei postnatale, și relația cu persoanele dragi a avut de suferit:

„Un milion de emoții, de stări, de etape. Inițial nu ne înțelegeam deloc. Era ca o ruptură, ca o prăpastie între mine și ai mei, cu toate că i-am avut tot timpul aproape. Inițial am fost ca un arici, nu lăsam pe nimeni să pună mâna pe copil. Cred că am avut și o depresie postnatală, adică sigur. Ai mei aveau senzația că ei știu mai bine:«Taci din gură, câți copii ai crescut tu?». Înnebuneam, simțeam că mor”, a povestit Amna pentru Unica.ro.

Te-ar putea interesa și: Amna, mărturisiri despre viața de după divorț: „Nu este nimic roz. Viața în singurătate este foarte grea”

Cine a sprijinit-o pe Amna în cele mai grele momente din viața ei

Chiar dacă la fiecare apariție Amna poartă cu ea cel mai important accesoriu, zâmbetul, viața nu a fost deloc ușoară pentru vedetă și a trebuit să lupte enorm pentru a ajunge femeia de succes de astăzi. În plus, artista a recunoscut că acum a dat uitării acea perioadă dificilă și că își iubește nespus părinții, mai ales acum, după ce le-a dovedit că nu mai este un copil:

„Suntem o familie foarte haioasă în care am învățat să comunicăm și să ne respectăm pe ierarhii, dacă vrei. E foarte greu să-ți convingi părinții că ai devenit adult și că, la rândul tău, ești o mamă responsabilă și că e ok’, a mai spus Amna.

Ne iubim foarte tare. Suntem două pietre tari. S-a convins că dreptatea e undeva la mijloc. Mai ales după ce am rămas singură au fost foarte multe momente în care tatăl meu a fost umărul pe care am putut să mă bazez tot timpul. Aveam senzația de multe ori că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte.”, mai spune ea.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Amna, confesiuni emoționante despre relația cu părinții ei: „Am dat un milion de teste în fața lui tata”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel