Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Intagram/Monica Bîrlădeanu
Descriere foto: Sursă foto: Intagram/Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce ea și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele pentru totdeauna. Puțini sunt cei care știu, însă, drama care i-a marcat copilăria.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au trăit momente de neuitat sâmbătă, 5 octombrie, când și-au unit destinele și au devenit oficial soț și soție. Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste la Palatul Snagov, unde sute de invitați, inclusiv vedete din showbiz, au fost prezenți.

Deși acum este o femeie împlinită, cu o relație de invidiat și o carieră de succes, Monica Bîrlădeanu a trecut printr-o adevărată dramă când era doar un copil. Încă de la o vârstă fragedă, vedeta a fost martoră la abuzul fizic pe care mama ei l-a suportat. Într-o campanie organizată de PRO TV, ea a povestit calvarul prin care ea și fratele ei au trecut, mărturisind că sunetele loviturilor tatălui ei i-au rămas întipărite în minte, în ciuda faptului că au trecut ani buni de atunci. Un alt moment traumatizant prin care aceasta a trecut a fost moartea tatălui, bărbatul alegând să își pună capăt zilelor. 

Monica Bîrlădeanu a mărturisit că moartea tatălui a determinat-o să fie atât de ambițioasă încât să fie mereu prima pentru că simțea nevoia să își câștige dreptul de a sta în rând cu ceilalți copii. Mai mult decât atât, ea a vorbit despre dificultățile întâmpinate de un copil care și-a pierdut un părinte să depășească răutățile colegilor de școală care îi pun o anumită etichetă.

Te-ar putea interesa și: Mesajul transmis de Ileana Sterp, după ce a fost criticată pentru ce a spus despre Daniela Iliescu: „E cam penibil să fac asta”

„Loviturile în corp sună într-un anume fel”

„Zgomotele înfundate, știi cum e când lovești un corp și corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete și e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din ăsta nu mai zicea niciunul nimic și atunci îmi era frică să deschid ușa. El stătea la 38-40 km de Iași și odată am fost și pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună. Și când te gândești că toată lumea se uita la noi și zicea că suntem prințese.

Nimeni nu vorbește despre lucrurile astea și nu înțelege de ce, pentru că lucrurile astea chiar i-ar putea ajuta pe ceilalți să înțeleagă situația. De cele mai multe ori te uiți la ele din poziția victimei și ai senzația că având acest bagaj nu ai cum să faci pași înainte în viață și mie mi se pare că nu e deloc așa, că, de fapt, toate lucrurile astea îți dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la școală și auzi copii care vorbesc despre tine, că ești orfan, ăla e primul lucru care te complexează.

Ei au un tată, tu nu ai. Ei au covor persan, tu nu ai. Eu de asta am fost atât de ambițioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii”, a declarat Monica Bîrlădeanu, în cadrul campaniei Ştirilor PRO TV „Rătăcit în sine: Depresia, boala mileniului”, în anul 2018.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel