Drama prin care a trecut Amna. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”

Amna a dezvăluit drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală incurabilă.

Invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Amna a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei, și anume diagnosticul crunt pe care l-a primit. După ce a stat internată și i s-au pierdut analizele în nenumărate rânduri, cântăreața a început să aibă suspiciuni. Aceasta a dezvăluit că, de fapt, totul era o tactică pentru ca angajații spitalului să facă bani de pe urma analizelor pacienților și s-a hotărât să ceară o a doua opinie. Amna spune că marele ei noroc a fost faptul că l-a reîntâlnit acolo pe medicul care a și asistat la nașterea sa și că acesta a îndrumat-o să meargă în Austria și să facă mai multe investigații.

„Era vorba despre o tactică de-a face bani”

„Nu prea pot să îi spun numele. Am stat o grămadă de luni la Fundeni, cu tratamente, pierdeau analizele. Le pierdeau foarte des. Nu doar ale mele, pierdeau și analizele celorlalți pacienți. Ca să îmi dau seama mai târziu că, să mă ierte Dumnezeu, era vorba despre o tactică de-a face bani. Pentru analizele alea dădeai asistentei bani, dădeai la doctori bani și nu vreau să îi dau numele doctoriței. Am zis că poate interpretez eu prost. Erau femei venite de la țară, cozi infernale. Și te întrebau dacă ai copil. Eu am intrat la bănuieli când am văzut că se pierdeau analizele în mod constant. M-au programat la operație și am dat de un doctor extraordinar, cu care am și născut. Dânsul mi-a spus: „Du-te în Austria să te convingi, că e nenorocire ce se întâmplă aici, ai să vezi că este vorba de cu totul altceva”. Eram programată la operație și noaptea m-am rugat la toți sfinții să-mi dea un semn. Și m-am hotărât să plec în Austria și să mai cer o părere. Am sunat la Fundeni și ce crezi. Soțul doctorei care trebuia să îmi facă intervenția avusese atac cerebral, femeia își anulase toate intervențiile”, a declarat Amna, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Amna, dezvăluiri despre bărbatul pe care și-l dorește. Artista și-a deschis sufletul

„Azi ești aici, mâine nu”

Un alt șoc pe care artista l-a trăit a fost când a aflat că, de fapt, nu avea o boală incurabilă, așa cum credeau medicii, ci era doar o problemă hormonală pe care a vindecat-o rapid. Amna recunoaște că în acea perioadă trăia ca și cum fiecare zi era ultima și că această experiență a ajutat-o să fie mai recunoscătoare pentru tot ceea ce are pentru că a realizat că viața este mult mai fragilă decât își imaginase vreodată.

„Am plecat în Austria, am ajuns după la doctorul meu și s-a oripilat de ce a văzut în dosar. Era o prostie ce aveam. În trei luni de anticoncepționale, pentru că era ceva ce trebuia făcut pe bază de hormoni, eu nu am mai avut absolut nimic. Mergeam în fiecare marți la control, analize. În momentul în care mi-am dat seama că nu am fost bolnavă a fost momentul meu de eliberare. Eu cântam ca și cum era ultima mea noapte. M-a ajutat chestia asta, după ce m-am făcut bine am și reușit cu muzica la o lună și ceva după. Am avut primul meu hit internațional. De asta sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit. Mi-am dat seama de ce e viața, de cât de mult atârnă într-un fir. Doamne ajută să ne trezim mâine. Noi nu avem recunoștință. Trebuie să fii smerit, azi ești aici, mâine nu”, a adăugat Amna.

Te-ar putea interesa și: Drama din spatele zâmbetului molipsitor al Amnei. Cântăreața s-a luptat cu depresia

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel