După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan reacționează: „Asta nu înțeleg oamenii”

Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan a dezvăluit mai multe detalii din culisele relației sale cu Victor Cornea.

Andreea Bălan trăiește deja de o vreme bună o poveste de dragoste ca în filme alături de Victor Cornea, care pare că o completează perfect pe artistă, dar care este și un tată perfect pentru cele două micuțe. Ce nu știe multă lume este că povestea lor de dragoste a început într-un mod total neașteptat, însă într-un moment în care cântăreața spune că era pregătită și convinsă că va da peste sufletul ei pereche. 

„I-am iertat pe toți, începând cu tata, trebuie să ierți toți oamenii care ți-au greșit. Tu când faci pace cu toți și spui „dă-le bine la toți, dar dă-mi și mie”, iar vibrația ta se ridică. Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproape.

Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldpay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

Ce spune despre diferența de vârstă

De-a lungul timpului, foarte mulți le-au pus la îndoiala poveste de iubire din cauza diferenței de vârstă de 10 ani dintre cei doi. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu are nicio problemă pentru a vorbi despre aceste lucruri și spune senină ce părere are despre subiect.

„Suntem doi oameni foarte maturi, care știm că vrem, o relație serioasă. Nu se simte diferența de vârstă deloc, eu am această fire jucăușă, mă port mereu ca o adolescentă, iar el e sportiv de performanță. El este în turnee de la 6 ani, în top 100 mondial este de aproape 2 ani și nu ai cum să faci performanța asta decât prin disciplină, iar asta te maturizează. Noi ne-am întâlnit exact unde trebuie, eu nu știu dacă aș fi putut să mă potrivesc cu cineva de vârsta mea.”, a mai spus artista. 

Citește și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

A fost acuzată că îi distrage atenția în turnee

Atunci când timpul îi permite, Andreea Bălan își însoțește iubitul peste tot în lume, la turnee. Acest lucru i-a revoltat pe fanii care spun că artista nu face decât să îi distragă acestuia atenția și să-l aducă în fața eșecului.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur.”, mai spune Andreea Bălan.

VEZI și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel