După ce s-a scris că s-a despărțit de Denisa, Iancu Sterp reacționează. Care este, de fapt, adevărul

Data publicării:
Sursa foto: Iancu Sterp, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iancu Sterp, Instagram

Iancu Sterp a vorbit despre zvonurile din ultima vreme, ce făceau referire la situația sa sentimentală.

Recent, în mediul online au apărut mai multe videoclipuri în care Iancu Sterp anunța că se desparte de iubita sa, Denisa. Totuși, videoclipurile nu erau postate de el, ci distribuite pe fel și fel de pagini diverse, care, indiferent de asta, au viralizat mesajul extrem de rapid. Zvonurile au ajuns în cele din urmă și la urechile lui Iancu Sterp, care și-a dorit să clarifice aceste lucruri și care a dezvăluit care este, de fapt, situația sentimentală dintre el și partenera sa de viață.

Astfel, se pare că videoclipul cu pricina era realizat în urmă cu patru ani, când Iancu Sterp a participat din nou la Survivor și când iubita sa de pe vremea aceea purta același nume ca cea din prezent. 

„Voiam să vă spun că între noi lucrurile sunt bune. Nu vrem să ne trăim relația și viața pe internet, avem postări unul cu celălalt, pentru că mie mi se pare important să ai câte o postare cu partenerul de viață, ca să se știe cu cine ești, dar să nu-ți trăiești viața pe internet cu totul. Avem și momente frumoase, și certuri, dar noi nu vom ajunge niciodată în pragul despărțirii.”, a spus Iancu Sterp în cadrul unui vlog.

Citește și: Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Iancu Sterp, momentul adevărului

Astfel, acesta spune că anumiți fani au căutat printre vechile sale videoclipuri și au dat peste acesta, care a devenit viral extrem de rapid în mediul online. După această întâmplare, care i-a pus la îndoială relația în fața întregii țări, Iancu a decis să șteargă definitiv videoclipul cu pricina, pentru a nu mai exista niciun fel de suspiciune.

„Ați văzut voi un videoclip pe care l-a postat cineva de acum patru ani și s-a legat foarte bine de prezent, pentru că tot acum patru ani am fost la Survivor, am ajuns și în finală și tot o iubită Denisa aveam și atunci. Am avut o relație scurtă, iar când m-am întors de la Suvivor m-am despărțit de acea fată. Am făcut eu atunci un vlog în care am explicat, acum l-am șters, iar cineva l-a luat și l-a postat pe TikTok și se lega foarte bine cu ce am trăit eu acum.”, le-a mai povestit el fanilor.

VEZI și: În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Ce spune Denisa despre relația dintre ea și Iancu

În timp ce Iancu le povestea fanilor adevărul, iubita sa a rămas tăcută, așa cum tânăra i-a obișnuit deja pe internauți. Cu toate acestea, partenerul său a rugat-o în final să spună câteva cuvinte, moment în care aceasta a dezvăluit propria sa perspectivă asupra poveștii de iubire pe care o trăiește în prezent. 

„Noi doi suntem bine, am cel mai bun șofer.”, a mai spus Iancu Sterp.

„Tu știi cât de mult țin la tine și vreau să spun că totul este bine între noi.”, a continuat acesta.

Citește și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel