După ce s-a zvonit în repetate rânduri că Oana e însărcinată, Jador face anunțul: „Abia aștept să fim trei, soția mea superbă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Jador, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, Instagram

Jador a postat în mediul online un mesaj cu subînțeles, care le-a dat de gândit celor din comunitatea sa.

La câteva zile după ce a avut loc finala Survivor All Stars, Jador a postat un mesaj în mediul online care le-a dat de gândit fanilor. Astfel, artistul a început prin a-și exprima fericirea și recunoștința datorită faptului că și-a întâlnit marea dragoste în cadrul show-ului de pe Pro TV. Dacă mulți l-au criticat atunci pentru gestul la care a recurs și pentru faptul că a încălcat regulile jocului, solistul spune că totul a meritat, în final. Totuși, partea cea mai interesantă vine la sfârșitul postării, unde acesta i s-a adresat Oanei cu „soție”, dând de înțeles faptul că femeia este și însărcinată. Chiar dacă au existat extrem de multe zvonuri până acum cu privire la o posibilă sarcină, abia acum cântărețul a pus punctul pe „i” și a ales să vorbească despre asta. 

“De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup.” (Geneza 2:24)

Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea, te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău ca am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi-au adus împlinire niciodată! În schimb, tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! SOȚIA MEA SUPERBĂ ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”, a scris Jador în mediul online.

Citește și: Andrei Ciobanu îl face praf pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!????❤️ (@jador_adevarat)

Cum va arăta nunta lui Jador și a Oanei

În cadrui unui interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Jador ne vorbea recent despre cum va arăta nunta dintre el și Oana, care pare să fie din ce în ce mai aproape. Astfel, acesta ne spunea faptul că nu a căzut încă de comun acord cu iubita sa asupra acestui aspect, întrucât cei doi au perspective destul de diferite. Cu toate acestea, un lucru este cert: cântărețul știe exact cine va cânta la fericitul eveniment.

„Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică.”, a precizat Jador în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a spus că nu ar fi meritat să câștige Survivor: „Sunt furios, nu vreau să reacționez sub puterea impulsului”

Ce admiră cel mai mult la logodnica sa

Când l-am întrebat pe Jador ce apreciază cel mai mult la actuala sa parteneră de viață, pe lângă frumusețea care cu siguranță l-a copleșit, acesta spune că a fost extrem de impresionat de sufletul tinerei, care este de-o puritate rară. 

„Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel