După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”

Data publicării:
Daniela Iliescu, captură video TikTok
Descriere foto: Daniela Iliescu, captură video TikTok

Daniela Iliescu a fost întrebată de fani cum rezistă răutăților din ultima vreme, iar răspunsul blondinei a venit numaidecât.

Daniela Iliescu a fost în centrul mai multor scandaluri recent, multe dintre ele fiind inițiate de familia partenerului său de viață, în special de mama sa, cunoscută în mediul online de mama Geta. După toate aceste confruntări indirecte, fanii au întrebat-o pe blondină cum reușește să suporte toate aceste cuvinte dure și răutăți venite din partea diferitelor persoane. Astfel, pentru a spune lucrurilor pe nume, Daniela s-a hotărât să realizeze un videoclip în care să le explice internauților cum reușește să se mențină mereu tare și de când au apărut aceste situații în viața sa.

„Eu îmi doresc foarte mult să fiu rezervată în anumite privințe, doar că sunt atât de multe curiozități, încât o să vreau să spun câteva lucruri, nu vreau să vorbesc despre nimeni, pentru că nu-mi stă în caracter treaba asta. Deci dacă ar fi să fiu sinceră, lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, eu am tot încercat și tot m-am antrenat să fac față răutăților încă de la începutul relației noastre, de când s-a încercat să mi se creeze o imagine foarte proastă. La început chiar mă supăra asta, pentru că știam că nu este nimic adevărat, mă durea că lumea nu mă vede așa cum sunt, dar mai târziu am înțeles de ce se încearcă asta.”, a transmis Daniela Iliescu printr-un videoclip realizat pe TikTok.

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

A încercat să facă diferite sacrificii

Astfel, Daniela Iliescu povestește cum la un moment dat a încercat să facă diferite sacrificii, pentru a face lucrurile să funcționeze, însă fără niciun rezultat.

„Până într-un punct când am zis că asta nu e despre mine, nu trebuie să o iau personal, Dumnezeu va avea grijă de fiecare, eu doar trebuie să las timpul să-și facă treaba. Este important cum mă știu apropiații mei, în rest nu mi-a mai păsat de nimic. Despre cum fac față tuturor situațiilor și răutăților din online, tot timpul am spus și am mi-am pus din cap încă de când eram însărcinată, că o să las timpul să arate cum suntem fiecare dinte noi, le dau timpul oamenilor, pentru că lumea nu mă cunoștea.”, a mai spus iubita lui Culiță Sterp.

VEZI și: În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Nu a primit de la oameni ceea ce a oferit

Chiar dacă de multe ori și-a pus diferite întrebări, neînțelegând de ce trebuie să aibă loc aceste situații destul de confuze, Daniela a cedat în final și spune că a realizat că nu merită să schimbe percepțiile unor oameni care nu o apreciază.

„La un moment dat devine frustrant când tu vrei să fie bine, când te duci către oameni cu inima deschisă și când lucrurile se întorc împotriva ta total opus și nu înțelegi de ce, mereu te întrebi cu ce ai greșit. Până la urmă, eu mi-am dat seama că nu e despre mine, eu trebuie să fiu cum sunt și lumea o să vadă. Am încercat la un moment dat să fac extra, dar tot eu am zis că pe cine încerc să impresionez?”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

@daniela.iliescu0

Asa gesticulez eu si cand vorbesc la telefon. ???? in caz ca o sa va luati de mine

♬ original sound - Daniela Iliescu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel