Adrian Văncică a spus cât va mai dura Las Fierbinți, show-ul care ține de ani de zile și care încântă românii la maxim.
O întrebare importantă este cât va mai dura Las Fierbinți, după sute și sute de episoade și zeci de sezoane. Adrian Văncică, unul dintre oamenii din spatele scenariului Las Fierbinți, cu peste 100 de episoade scrise doar de el, vorbește pentru prima oară despre acest subiect.
El a fost invitat la podcastul lui Radu Tibulcă, unde a admis că nu consideră o adevărată competiție pentru serialul Las Fierbinți pe piață. Cu toate acestea, el și-ar dori să fie create noi serii care i-ar pune pe jar, însă momentan producția Las Fierbinți este destul de relaxată.
„Va continua atât timp cât lumea ne va accepta, pentru că îmbătrânim. Cât timp publicul va accepta că personajele îmbătrânesc puțin... ce să faci? Timpul trece peste Vasile, Celentano, și e ok, dar când trece peste Geanina, parcă nu mai merge.
Nu știu. Va dura cât va dura, noi suntem pregătiți. Dacă e să o luăm așa, strict business, cred că ar trebui să facem o greșeală majoră ca să nu mai continuăm. Ar trebui să se întâmple ceva grav, cum ar fi să avem audiențe proaste un sezon întreg, nu știu ce altceva ar putea fi. Din afară, nu văd ce ar putea ataca "Las Fierbinți". Noi ne străduim. Sincer îți spun, eu m-aș bucura să apară un serial care să ne sperie, care să scoată tot ce avem mai bun. În prezent, suntem bine. Am încredere în echipa mea, până la capăt. "Zmeul" poate apărea de oriunde.
Să fie seriale pentru toată lumea. Fiecare generație are umorul pe care îl merită. Se schimbă, la un moment dat lumea va fi sătulă de umorul ăsta rural, deși personajele sunt arhetipale. Bețivi și proști sunt și la oraș, nu doar la sat. Dar probabil oamenii se vor sătura și vor vrea ceva mai sofisticat. Nu vor mai dori un monolog de o pagină. Nu știu ce vor dori”, spune Adrian Văncică.
„Fiecare generație are umorul pe care îl merită. Pe vremea aia, deci în 2001, era Doru Octavian Dumitru, Vacanța Mare și Divertis. În ziua de azi, ei nu mai există, iar peste câțiva ani poate nici "Las Fierbinți" nu va mai exista. Acum avem mult stand-up. Atunci nu era. Habar n-am. Umorul de azi e mult mai rapid, mult mai direct, ceea ce e bine, și mult mai intim. Iar când spun intim, nu mă refer la limbaj vulgar, ci la faptul că tratează traume și frustrări și faci haz de ele. Umorul de atunci era frumos, rafinat, avea o poezie”, spune Adrian Văncică.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News