Eclipsă de Lună pe 18 septembrie. Daniela Simulescu spune cum vor fi afectate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Cel mai important eveniment din septembrie va fi Eclipsa de Lună!

Ne apropiem de primul eveniment important al toamnei! Este vorba de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Pești de pe 18 septembrie. 

Deși pentru unii, acest eveniment poate părea destul de îndepărtat, s-ar putea să nu fie chiar așa. Pentru că Mercur va fi retrograd în luna august, nu prea vom avea timp să ne dezmeticim pe urmă. Iar eclipsa are parte de un aspect nu tocmai benefic: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos serios și momente în care vom simți că pierdem controlul. Conjuncția mai are darul de a scoate la suprafață fricile cele mai profunde.

În timp ce această eclipsă poate părea grea și încărcată de emoții contradictorii, oferă, de asemenea, o oportunitate serioasă pentru cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de introspecție.

Vom da dovadă de multă vulnerabilitate, atât pe plan personal, cât și pe cel mondial. Soarele din Fecioară își va dori corectitudine, ordine și disciplină, însă Luna din Pești va fi responsabilă de inducere în eroare, iluzii și amăgire. Mai ales în ceea ce privește informația. 

 

Va fi un moment bun pentru a mai renunța la scenariile din capul nostru, unele care ne fac rău, și de a accepta realitatea, așa cum este ea. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Eclipsa se va petrece în casa a 12-a. Este vorba despre trecut și despre puterea subconștientului. Dar și despre escapism sau probleme de sănătate. Conjuncția Lunii cu Neptun va aduce mult haos în viața ta, riscul de a te lăsa influențat de cine nu trebuie, dar și puterea de a te dizolva în momentele grele. 

Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa se duce în casa a 11-a. Multe dintre planuri pentru viitorul apropiat îți vor da bătăi de cap. Neptun se va asigura că nu vei mai ști ce vrei. Unii prieteni te vor dezamăgi, dar și tu îi vei dezamăgi pe alții. Încearcă să nu ai așteptări mari de la oameni pentru că luna septembrie îți poate aduce multe clipe neplăcute. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Eclipsa din casa a zecea va aduce haos și confuzie în ceea ce privește cariera sau relația cu autoritățile. Astrologul îți recomandă să nu te complici prea mult în septembrie și să nu iei decizii radicale. Conjuncția Lunii cu Neptun te poate face să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. 

Rac/ Ascendent în Rac

Eclipsa va fi în casa a 9-a. În septembrie, vor apărea probleme legate de călătorii sau studii. Trebuie să aveți grijă suplimentară la toate chestiunile juridice sau la cele care țin de documente. Alegeți-vă luptele într-un mod mai deștept! Dacă nu mai luați totul personal, totul va merge bine.

Citește continuarea pe Astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel