Ed Westwick s-a însurat! Reacții intrigante din partea fanelor: „Aceea ar fi trebuit să fiu eu!”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram Amy Jackson
Descriere foto: Sursă foto: Instagram Amy Jackson

Amy Jackson și Ed Westwick și-au oficializat relația! Aceștia și-au împărtășit momentul special cu fanii, iar reacțiile de gelozie nu au întârziat să apară!

Actorii Amy Jackson și Ed Westwick s-au căsătorit oficial. Cuplul și-a încântat fanii prin împărtășirea primelor imagini oficiale de la nunta lor pitorească, care a avut loc în Italia.

Westwick a purtat un smoking Armani cu o jachetă albă și pantaloni negri în ziua lor specială, în timp ce Jackson, în vârstă de 32 de ani, a purtat o rochie personalizată de Alberta Ferretti, cu un voal de 15 picioare (aproximativ 4,5 metri).

Postarea lor comună pe Instagram a inclus două fotografii de la eveniment, surprinzând atât decorul splendid, cât și momentele lor tandre. Prima imagine a prezentat locul nunții, împodobit cu o abundență de flori albe. Ed a fost fotografiat ținând-o pe Amy aproape. A doua imagine a înfățișat cuplul privind direct către cameră.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

Fiul de 4 ani al lui Amy Jackson, Andreas, pe care îl are împreună cu fostul său partener George Panayiotou, a fost cavaler de onoare al lui Westwick, alături de unul dintre prietenii acestuia.

Alături de mâncarea somptuoasă, patiserul Damiano Carrara a creat și ciocolate pentru a-i onora pe mama și tatăl lui Westwick, Carole și Peter. Bomboanele de ciocolată învelite în căpșuni și bezea aveau gravate numele părinților săi și erau dăruite invitaților ca mărturiii de nuntă. „Știu că sunt acolo sus și ne privesc de sus și am vrut să-i implic într-un fel”, a spus Westwick.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2021, în timpul unei zile de curse cu Aston Martin pe circuitul Silverstone. „Eram acolo cu un prieten care o cunoștea. Am văzut-o și m-am gândit: O să fac o mișcare! Am vorbit puțin și am întrebat-o dacă vrea să se întâlnească cu mine pentru o cafea,” a spus Westwick într-un interviu pentru Hello! în octombrie 2023.

S-au logodit la începutul acestui an, în ianuarie, și au dezvăluit vestea într-o postare comună pe Instagram, în care Westwick era îngenuncheat și ținea un inel în Gstaad, Elveția, în timp ce Jackson stătea în fața lui, cu mâna la gură.

Cornel de la Insula Iubirii i-a făcut praf pe Alin și Maria: „Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus”

Kelly Rutherford, cea care a interpretat-o pe mama adoptivă a lui Chuck Bass în Gossip Girl, a ținut un discurs emoționant la nunta celor doi:

„Mă simt recunoscătoare pentru prietenia noastră și să fiu alături de tine este un adevărat cadou. Să fiu capabilă să văd cum te îndrăgostești... O să plâng. A fost unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața mea, cu adevărat. Ești un bărbat incredibil!”
Ed Westwick a fost „iubirea” multor admiratoare. Desigur, reacțiile referitoare la căsătorie nu au întârziat să apară.

Iată câteva dintre comentarii:

„O nuntă tipică pentru Chuck Bass.”

„Aceea ar fi trebuit să fiu eu.”

„Lucrurile pe care le faci doar ca să mă faci geloasă sunt nebunești.”

„Chuck și Blair din viața reală s-au căsătorit! Ce basm!”

„Eu trebuia să fiu cea care te ține de mână, eu trebuia să fiu cea care te făcea să râzi.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel