Eduard Anghelescu a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă: „Sper din toată inima să câștigi. Este momentul meu preferat” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Captură video: YouTube/Românii au talent

Eduard Anghelescu i-a emoționat pe jurați cu vocea sa inconfundabilă. Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost aplaudat în picioare în marea finală Românii au Talent.

În finala live a sezonului 14 „Românii au talent”, Eduard Anghelescu i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu vocea sa inconfundabilă. Tânărul, în vârstă de 16 ani, a oferit o interpretare plină de emoție și sensibilitate cu piesa „Fix You”, a trupei Coldplay.

Andi Moisescu: Eduard este un talent uriaș și că are acest timbru care îl diferențiază într-o mulțime de voci foarte bune. Chiar dacă ar fi pe scenă cu alte 20 de voci, timbrul lui are o căldură, e ceva nativ acolo, e o căldură care vine amplificată de căldura sufletului lui. Dar felul în care el reușește să facă ce face cu vocea sa este absolut admirabil. Eduard este un bărbat care știe să facă niște alegeri absolut extraordinare.

Te-ar putea interesa și: Dora Debreczeni a topit inimile juraților și a stârnit ropote de aplauze în marea finală de la Românii au Talent: „Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi”

Andra: Mă înclin în fața unui asemenea talent. Mă emoționez atunci când întâlnesc oameni ca tine. Este momentul meu preferat de până acum. Sper din toată inima să câștigi Românii au Talent.

Dragoș Bucur: Încerc să-mi pun gândurile în ordine, să sune cât de cât coerent. După părerea mea nu există niciun fel de dubiu că ești deja artist, că drumul tău în viață este deja deschis. Depinde doar de tine dacă o iei pe drumul acesta sau nu. Simt nevoia să îți dau un sfat: pe lângă voce și talent, ai puritate, bunătate. Sunt foarte mulți artiști care sunt niște nenorociți. Ai grijă să nu ajungi așa. Păstrează-ți frumusețea asta.

Te-ar putea interesa și: Ana Nuță a ridicat juriul in picioare în marea finală Românii au Talent: „Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost!” / Video

Mihai Bobonete: Bravo, Eduard! Excelent!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel