Elena Ionescu, cu ochii în lacrimi. Artista a fost la un pas să își piardă definitiv vederea: „Nu e ușor să trăiești asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor

Elena Ionescu a fost la un pas să își piardă definitiv vederea din cauza unui ulcer cornean. Într-o mărturisire emoționantă, artista a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în urmă cu aproximativ 10 ani, când afecțiunea oftalmologică gravă părea să nu mai aibă nicio soluție. 

Elena Ionescu a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu 10 ani. Artista nu mai putea să vadă deloc, avea dioptriile de -11. Mai exact, ea fusese diagnosticată cu astigmatism miopic, o afecțiune care nu putea fi tratată. Din această cauza, Elena Ionescu și-a pus lentile de contact, însă le-a purtat mai mult decât era cazul, ceea ce a dus la apariția unui ulcer cornean. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în urmă cu aproximativ 10 ani.

„Este o chestiune destul de veche în viața mea. S-a întâmplat acum vreo 10 ani. Aveam puțin peste 20 de ani, dar mi s-a părut că a fost o minune în viața mea, un moment care pe mine m-a schimbat cu totul, din toate punctele de vedere. Aveam dioptriile foarte mari. Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Tot timpul foloseam lentile de contact pe un singur ochi. Pe cel pe care aveam ulcerul cornean nu puteam să pun. Era destul de greu.

Managerul meu a fost cu mine și a încercat de multe ori să mergem la toate clinicile. Toate rezultatele erau la fel. Acest ulcer cornean era activ. Trecusem de vârsta la care se stabilizează dioptria, adică 25 de ani. Toate rezultatele erau la fel”, a mărturisit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică nu s-a mai ferit și a dat totul din casă! Cum gestionează relația la distanță cu iubita sa: „Ea stă la Londra”

Elena Ionescu, cu ochii în lacrimi. Artista a fost la un pas să își piardă definitiv vederea

Elena Ionescu a mărturisit că, după numeroase încercări nereușite, s-a întâlnit la un concert cu Mihai Mărgineanu, care i-a recomandat un medic foarte bun. Cu toate acestea, artista își pierduse speranța și nu mai credea că există o soluție pentru problema sa, având în vedere că mersese la foarte mulți medici până atunci. 

„M-am întâlnit cu Mihai Mărgineanu la un concert și m-a întrebat ce au ochii mei de sunt așa înlăcrimați. Din cauza lentilelor de contact aveam această lăcrimare. Mi-a spus că există un doctor foarte bun, iar eu fusesem la 10 până atunci”, a mai precizat Elena Ionescu.

O altă recomandare a venit din partea mamei sale. Artista a povestit că cea care i-a dat viață i-a spus să meargă la biserică și că la intrare există o vată cu care trebuie să se dea la ochi. Zis și făcut.

„Într-o zi, obosită după concert, mama îmi spunea tot timpul că are o legătură aparte cu Sfânta Parascheva, ea fiind din Iași. Mereu mi-a spus că între ea și Sfânta Parascheva a existat această legătură sufletească și că a ajutat-o în multe momente ale vieții. (...) Mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. Am mers, am luat vata aceea de la intrare. Am ajuns, am dat pe moaște, m-am dat cu ea la ochi și am plecat. Parcă am simțit ceva în momentul acela. Uneori nu poți să explici niște momente în viață, dar ulterior le simți”, a spus artista.

Te-ar putea interesa și: Drama din spatele zâmbetului lui AMI! Cine îi alină supărarea artistei

„Mi-a spus că am avut un ulcer cornean și că s-a astupat. S-a astupat din senin”

Când a ajuns la doctorul pe care i l-a recomandat Mihai Mărgineanu, acesta i-a spus artistei că următoarea zi poate să o opereze, pentru că ulcerul cornean s-a astupat. După intervenția chirurgicală, artista a visat-o pe Sfânta Parascheva. Acum, Elena Ionescu este sănătoasă, fără vreo afecțiune care să-i afecteze vederea în vreun fel.

„Când am ajuns acolo, domnul doctor mi-a confirmat că am această dioptrie și mi-a spus «Mâine pot să te operez». Mi-a spus că am avut un ulcer cornean și că s-a astupat. S-a astupat din senin. La o noapte diferență după operație am visat-o pe Sfânta Parascheva. Nu e ușor să trăiești asta”, a mai precizat Elena Ionescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel