Elena Ionescu, dezvăluiri despre viața personală și relația cu fostul soț: „Sunt foarte pretențioasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Elena Ionescu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Elena Ionescu

Elena Ionescu a vorbit despre cât de important este pentru ea să își mențină viața personală cât mai privată, dar și despre cum se înțelege cu Dragoș Stanciu, fostul său soț și tatăl copilului ei.

Invitată la emisiunea „Viața fără filtru”, Elena Ionescu a mărturisit că a decis să păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, alegând să fie mai discretă după ce a realizat că expunerea publică a relațiilor nu a fost deloc benefică. În trecut, artista a fost mai vocală în privința vieții sale sentimentale, dar acum și-a impus să-și construiască o „armură” emoțională, pentru a se proteja de speculațiile sau presiunile externe. Cântăreața a precizat că oamenii potriviți intră în viața noastră când suntem pregătiți, dar până atunci este esențial să ne regăsim și să ne concentrăm pe propriile obiective.

Artista a subliniat faptul că nu simte nevoia urgentă de a avea un partener în viața sa. De-a lungul timpului, a devenit mai pretențioasă în privința persoanelor cu care își petrece timpul, punând accent pe calitate și compatibilitate. Chiar dacă își dorește o familie, aceasta preferă să lase lucrurile să evolueze natural, fără a se grăbi să găsească pe cineva.

„Îmi doresc o familie”

„Nu mi-am dorit să fiu în atenția presei cu viața mea personală. Am ajuns la părerea că cel mai bine este să păstrezi pentru sufletul tău lucrurile personale ce țin de relații. Când am fost vocală nu a fost foarte bine. Mi-am impus să îmi creez o armură. Oamenii frumoși vor veni atunci când suntem pregătiți. Poate trebuie să fiu o perioadă singură tocmai pentru că am alte meniri în momentul ăla. Eu nu sunt o femeie căreia îi lipsește un bărbat. Nu mai sunt genul de persoană care stă și caută. Viața personală trebuie să rămână personală. Sunt foarte pretențioasă, odată cu trecerea timpului prețuim mai mult timpul, cui îl acordăm și de ce. Evident că îmi doresc o familie. Toate lucrurile care m-au adus până aici mi-au dat câte puțin din fiecare, am ajuns puțin mai înțeleaptă cred eu. La mine, bărbații se numără pe degetele de la o mână legat de relații”, a declarat Elena Ionescu.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea, lovitură de grație în scandalul cu Larisa Uță. Ce a scris în testament: „Nu vă condamn și nu vă pedepsesc”

„Am făcut o înțelegere foarte bună cu fostul soț”

În ceea ce privește relația cu fostul soț, Elena Ionescu a declarat că a reușit să păstreze o legătură respectuoasă, bazată pe înțelegere. Cei doi au stabilit un program bine definit pentru copilul lor, care le permite să gestioneze eficient responsabilitățile părintești. În timp ce băiețelul stă cu ea în timpul săptămânii, în weekend petrece timp cu tatăl. Astfel, artista a mărturisit că au reușit să creeze un program potrivit pentru amândoi, în special pentru că ea merge la concerte în weekend, iar fostul său soț lucrează în restul săptămânii. 

„Nu suport minciuna. Indiferent cât de greu va fi adevărul, cred că de fiecare dată se va găsi o soluție. Când nu mai ai încredere într-un om, în momentul ăla simți că i-ai dat drumul. Am făcut o înțelegere foarte bună cu fostul soț pe care îl respect și ne respectăm reciproc. Am discutat de la început niște lucruri, astfel încât avem program. În weekend este la tătic, iar în timpul săptămânii este la mine. Rareori s-a întâmplat să ne fi abătut de la acest program, ținem de el cu sfințenie pentru că el are job în timpul săptămânii, eu în weekend. El și-a refăcut viața, toată lumea e bine”, a adăugat Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel