Elena Merișoreanu, despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune artista despre blondină: "Arăta superb și atunci. S-a emancipat, nu cred că a exagerat cu nimic"

Data publicării:

Elena Merișoreanu a vorbit despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Elena Merișoreanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. În cadrul unui interviu recent, îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit ce părere are despre transformarea Biancăi Drăgușanu, dar și despre operațiile estetice la care a apelat blondina. 

Elena Merișoreanu, despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu

Elena Merișoreanu recunoaște că o apreciază pe Bianca Drăgușanu pentru curajul ei și pentru faptul că a ajuns o femeie independentă și de succes. Artista susține că îi cunoaște părinții blondinei și că Bianca arăta bine și înainte de a trece pragul medicilor esteticieni. 

„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. De ce? Pentru că fata se descurcă foarte bine și, chiar dacă a venit dintr-o zonă rurală, vorbește limbi străine și fata s-a emancipat. Mă bucur pentru ea, pentru că a știut ce să facă cu viața ei.

Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su, era prieten cu cumnatul meu. Ea arăta superb și atunci, când era acolo, arăta demențial. Cred că ea a știut ce trebuie să facă. Nu cred că a exagerat prea mult cu nimic. Eu cred că ceea ce a făcut e foarte bine„, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Viva.ro.

La ce intervenții estetice a apelat Bianca Drăgușanu în ultima perioadă

‘Dragile mele nu știu ce program aveți voi astăzi, dar eu mă duc la medicul meu estetician. (…) Azi sunt dată doar cu autobronzant, nu am fond de ten pe față. Tenul meu arată binișor. Am de gând să îmi fac câteva îmbunătățiri la niște proceduri pe care le-am făcut în urmă cu mai mult timp. Mă duc pregătită, ca să nu fiu nevoită să mă demachiez la locul faptei. Vă țin la curent cu ce proceduri urmează să îmi fac astăzi. (…)

Deci sunt în cabinet la doamna doctor și tocmai a avut loc o preconsultație. Are foarte multe programări azi. Eu sunt strecurată printre ele. Nu sunt mulțumită de anumite chestii minore: pleoape inferioare, niște riduri, am înțeles că facem niște babybotox, iar aici am o umbră, care am înțeles că o să se corecteze„, a povestit Bianca Drăgușanu, acum ceva vreme, pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu  își micșorează sânii

„M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut. De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr.

De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea. Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez', a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel