Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu vedeta și cum a reușit să se salveze: „Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Eliza Natanticu
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Eliza Natanticu

Eliza Natanticu a făcut confesiuni cutremurătoare. Vedeta a povestit cum a fost la un pas de moarte, dar și ce a salvat-o în ultimul moment.

Eliza Natanticu și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Mai exact, vedeta a fost la un pas de moarte, după ce a contactat o bacterie. Soția lui Cosmin Natanticu a povestit cât de greu i-a fost, dar și cum a reușit să se salveze din ghearele morții. 

Eliza Natanticu, la un pas de moarte

Eliza Natanticu recunoaște că muzica este una dintre cele mai mari pasiuni, mai ales că și-a dorit acest lucru încă din copilărie, însă părinții nu au avut posibilitatea financiară să o susțină. Tot muzica a ajutat-o pe vedetă să scape din ghearele morții, după ce a contactat o bacterie. 

"Am semnat pentru piesa mea nouă cu o casă de producții foarte importantă. Este făcută în colaborare cu un artist din Cuba, acesta a venit în România special pentru această colaborare. Universul îți aduce oamenii de care de care ai nevoie, l-am cunoscut prin fina mea. Acest artist mi-a făcut cunoștință cu un producător din SUA care a lucrat cu Marc Anthony, acesta urmează să îmi scrie o piesă cu care aș vrea să particip la Eurovision. Muzica m-a salvat din cele mai grele situații. La un moment dat am fost internată în spital, eram la un pas de moarte, contactasem o bacterie. Atunci am spus: Doamne dacă ies de aici și reușesc să merg mai departe, vreau să fac muzică. Eu am terminat actoria. Niciodată nu este prea târziu, am 34 de ani. Dacă acesta este drumul meu, așa va fi.", a declarat Eliza Natanticu pentru Spynews.ro

Eliza Natanticu: „A treia oară urmă să ma taie de sus până jos”

În urmă cu ceva timp, Eliza Natanticu a contactat o bacterie, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale minore. În acel moment, vedeta a descoperit cum să se vindece singură, cu puterea minții. 

"Am suferit o intervenție minoră in zona ovarelor, nimic ieșit din comun. Am luat o bacterie. Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern, dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult. Ulterior am fost operată încă două ori pentru a vedea care este problema, a treia oară urmă să ma taie de sus până jos, nu am mai fost de acord. Cumnatul meu a vorbit cu un medic la acel moment, acela i-a spus că vindecarea pleacă și de la minte, de la cap și i-a spus: spune-i să își spună așa, îmi impun ca fiecare celulă din corpul meu să se vindece, să se regenereze și îmi impun autovindecare, sunt bine, sunt perfect sănătoasă. Am spus cu atâta convingere și credință în Dumnezeu. În acel moment Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie. După trei zile am ieșit din spital, de când am început meditația și după 3 săptămâni în care mi-au băgat cele mai bune antibiotice, m-am vindecat. Atunci mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții.", a mai declarat artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Momente de cumpănă între Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza: "Relația m-a făcut pe mine să renunț". Viciul care era să-l coste căsnicia

Liviu Teodorescu este tătic. Artistul și soția sa au devenit părinți pentru prima dată: „Iulia, ești o eroină”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel