Elon Musk, în SCANDAL cu propria fiică: Este dezgustător

Data publicării:
Elon Musk, captură video YouTube
Descriere foto: Elon Musk, captură video YouTube

Elon Musk, cunoscut pentru succesul său în afaceri, pare să aibă dificultăți în viața de familie.

Miliardarul este faimos pentru comentariile sale excentrice în mediul online, însă de această dată, fiica sa a fost cea care i-a oferit o replică acidă.

După ce Taylor Swift și-a exprimat public sprijinul pentru Kamala Harris, Elon Musk a atras atenția cu un comentariu sexist pe platforma X.

Bine Taylor… ai câștigat… Îți voi face un copil și îți voi apăra pisicile cu prețul vieții”, a transmis Musk.

Reacția nu a trecut neobservată, iar fiica sa cea mare, Vivian Jenna Wilson, l-a criticat imediat pentru gestul său.

Este dezgustător, disprețuitor și incredibil de sexist. Aș dori să transmit un mesaj clar: Nu permiteți nimănui să vorbească în acest mod”, a declarat Wilson.

Fiica cea mare a miliardarului, în vârstă de 20 de ani, a ales recent să renunțe la numele de familie al tatălui său, dorind să se distanțeze complet de acesta, potrivit The Independent.

Conflictul dintre Elon și Vivian este încă din copilărie

Elon Musk are cinci copii din căsătoria cu scriitoarea canadiană Justine Wilson: doi gemeni născuți în 2004 și tripleți în 2006. Cuplul a divorțat în 2008, după ce Wilson a depus plângere în instanță privind comportamentul toxic al lui Musk. Unul dintre gemeni, Vivian Jenna, a ales să-și schimbe identitatea după ce a împlinit 18 ani, renunțând la numele de familie Musk și preluând numele mamei.

Relația distantă dintre tată și fiică s-a deteriorat în timpul procesului de tranziție, Vivian acuzându-l constant pe Musk că a fost un părinte absent și lipsit de afecțiune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Dana Mihai | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel