Ema Oprișan, schimbare radicală de look. Cum și-a surprins urmăritorii fosta concurentă de la Insula Iubirii

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Ema Oprișan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Ema Oprișan

Ema Oprișan, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, și-a făcut o schimbare de look radicală. Tânăra a uimit pe toată lumea cu fotografia postată pe rețelele sociale. 

Ema Oprișan este fără dar și poate una dintre cele mai cunoscute figuri de la „Insula Iubirii”. Cu o poveste de viață emoționantă, ea a reușit să câștige inimile oamenilor prin naturalețea și simplitatea sa. După ce a fost trădată de partenerul ei în cadrul emisiunii, Ema a dat dovadă că este o femeie puternică și l-a confruntat față în față pe bărbat. Cu toate acestea, la revenirea din Thailanda, cei doi au hotărât să își mai dea o șansă și se pare că au făcut alegerea potrivită. În cele din urmă, Ema și Răzvan s-au căsătorit și au împreună o fetiță. 

Ema Oprișan a postat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie care i-a uimit pe urmăritorii ei. Tânăra a dezvăluit schimbarea majoră pe care și-a făcut-o, trecând de la părul lung și brunet la o coafură total diferită. Fosta concurentă și-a scurtat lungimea părului și s-a vopsit o nuanță de ciocolatiu cu șuvițe blonde. Oamenii nu au stat pe gânduri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unde i-au lăsat multe complimente: „Wow! Frumoasă oricum!”, „Îți stă superb!”, „Păpușică ești”. 

Te-ar putea interesa și: Irina Rimes, amintiri neobișnuite din copilărie: „Mă jucam printre cruci. Cimitirul a fost mereu un loc de joacă”

În urmă cu o lună, Ema a postat, pe rețelele sociale, un mesaj prin care a dat de înțeles că ea și soțul ei, Răzvan s-ar fi despărțit. Tânăra i-a adus mai multe acuzații, printre care faptul că ea și cei doi copii nu au reprezentat o prioritate pentru el și că munca era mult mai importantă decât familia sa. De asemenea, femeia a scris în mesajul postat că Răzvan i-a abandonat fără să îi pese de ea sau de cei mici și că își dorește ca bărbatul să ajungă în situația în care iubește, dar nu este iubit la rândul lui. Cu toate acestea, cei doi au reușit să își rezolve problemele și s-au împăcat destul de rapid.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Insula Iubirii

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau „sunt ocupat”. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este același și nu îi pasă de suferința lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viață se plătește și nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească și să nu știe ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge). Pentru că a locui sub același acoperiș pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi. Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să-i pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. Pentru toate acestea, el nu ne este casă, este doar o altă casă din care am plecat.”, a scris Ema, pe Instagram, ștergând ulterior postarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel