Emilia Ghinescu a rupt tăcerea. Ce relație a avut artista cu Nicu Paleru: „Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Emilia Ghinescu a spus adevărul despre relația cu Nicu Paleru. 

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Cei doi formează pe scenă un duo perfect, iar din acest motiv mulți româi au crezut că sunt un cuplu și în viața reală. Emilia Ghinescu a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru WOWnews, că în urmă cu câtiva ani, Nicu Paleru chiar a fost îndrăgostit de ea. Artista era căsătorită și nu vedea un alt bărbat în afară de fostul soț, iar Nicu Paleru a înțeles acest lucru. Chiar dacă s-au despărțit în aceeași perioadă, între cei doi nu s-a legat nimic.

„El (nr. Nicu Paleru) a fost îndrăgostit de mine, a și recunoscut, dar a fost o dragoste de copii. Nicu este un om atât de bun, atât de blând și atât de sincer, mai rar întâlnești oameni așa și o spun cu mâna pe inimă. În momentul în care s-a îndrăgostit de mine, eu eram într-o relație cu fostul meu soț, n-aș fi putut să mă uit și la el, și la fostul soț. Pentru mine era doar bărbatul cu care m-am căsătorit. Nicu a înțeles lucrul acesta. Amândoi ne-am despărțit în același timp. Eu m-am despărțit în ianuarie, el în vară, undeva în iunie sau iulie, la câteva luni distanță. N-am reușit. Atunci nu a mai vrut, el era într-o perioadă destul grea  a vieții lui, avea nevoie de suport, am fost lângă el cu totul din alte puncte de vedere, ca și prieteni, ca și o colegă sau am încercat să se ridice pentru că a fost foarte greu. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu și mă bucur că îl văd astăzi atât de bine”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Te-ar putea interesa și: Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

„Soțiile lui m-au iubit mai mult decât m-a iubit el”

Întrebată dacă Nicu Paleru a interpretat melodii care au legătură cu ea, artista a mărturisit că nu știe acest lucru, dar că piesele pe care le cântau împreună era scrise de el. Mai mult, Emilia Ghinescu a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu fostele soții ale lui Nicu Paleru și chiar păstrează legătura cu acestea.

„Este un om extraordinar. Puțini știu din interior câte știu eu despre Nicu și puțini au trăit alături de el așa cum am trăit eu. Nu știu dacă a creat ceva (n.r. dacă are vreo melodie despre ea). Atunci când cântăm împreună, majoritatea melodiilor sunt create de el. Are talentul acesta de a crea și pentru mine și pentru el. l-am lăsat pe el să-și spună cuvântul, nu am greșit pentru că majoritatea pieselor cântate împreună au devenit șlagăre.

Oamenii ne văd împreună, oamenii ne iubesc împreună. Împreună noi suntem un tot. Este foarte frumoasă completarea asta pe care o avem pe scenă. Îi mulțumesc că a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea, chiar dacă nu prea mai ținem legătura, nu prea răspunde la telefon, eu mai mult am vorbit cu soțiile lui. Soțiile lui Nicu m-au iubit mai mult decât m-a iubit el și m-au înțeles mai mult, dovada faptului că nu am avut nimic, că altfel ar fi fost geloase”, a povestit Emilia Ghinescu.

Te-ar putea interesa și: Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel