Emilia Ghinescu, dezvăluiri dureroase: „Îi plăcea să bage teroarea asta în noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „În Oglindă”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „În Oglindă”

Emilia Ghinescu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre copilăria grea pe care a avut-o lângă un tată violent, dar și despre bunicii care o iubeau, poate, mai mult decât părinții.

Invitată în cadrul podcastului „În Oglindă”, Emilia Ghinescu și-a reamintit, cu durere și lacrimi în ochi, des copilăria grea pe care a avut-o alături de tatăl său vitreg. Aceasta spune că atât ea, cât și mama și sora ei erau bătute de bărbat, chiar și din motive greu de înțeles. Singurul ei moment de liniște și fericire era la țară la bunici, acolo unde simțea cu adevărat că are o copilărie normală. De asemenea, cântăreața recunoaște că nu a înțeles niciodată ce lucruri rele poate face un copil astfel încât părintele să îl lovească aproape zilnic. Dacă la început bătăile însemnau câteva palme, ulterior s-au transformat în bătăi cu cureaua.

„Singurele amintiri din copilărie sunt bătăile din casă”

„Am îngropat în suflet lucruri care nu-mi fac bine, care nu mi-au plăcut. Nu vreau să-mi găsesc amintirile din casa de la Pitești. Mi-am format o copilărie a unui copil de la țară căreia chiar dacă i-au lipsit părinții, a fost iubit de către bunici poate mai mult decât au fost capabili să o iubească părinții. La țară, la bunicii mei, eram copilul ăla care iubea din plin ziua de mâine. La Pitești, în momentul în care veneam, nu știam ce îmi rezervă ziua de mâine și eram dornică să se termine școala să pot ajunge la bunici. Singurele amintiri din copilărie pe care le am sunt bătăile din casă, rarele momente de liniște și mutarea asta a mea de la Pitești la țară și invers. Bătaia însemna palme, după aceea au început să ne bată folosind cureaua. Și mama era bătută, nu doar eu și sora mea. Toate trei eram. Era o normalitate în casă. Eu asta vedeam, bătaie și ceartă, teroare când venea tata acasă. Tata consuma alcool și cred că așa era el. N-am înțeles niciodată, eu ca copil ce aș fi putut să fac la 6-7 ani să declanșez furia unui adult și să primesc bătaie aproape zilnic”, a declarat Emilia Ghinescu.

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea povestește tragicul eveniment în care era să-și piardă viața. Cum a fentat vedeta moartea

„Aveam o frică teribilă, îi plăcea să bage teroarea asta în noi”

Emilia Ghinescu spune, cu durere, că ajunsese în punctul în care îi cunoștea atât de bine gesturile și stările tatălui său, încât știa când urmează să o bată. Deși existau momente bune, erau foarte rare, aproape inexistente. După zeci de ani, fiind la rândul ei mamă, cântăreața a încercat să înțeleagă de ce mama sa nu a plecat de lângă un asemenea om. Artista spune că unul dintre lucrurile pe care și le-a propus este să nu accepte niciodată ceea ce a acceptat mama sa în trecut. În plus, Emilia Ghinescu și-ar fi dorit să vadă în tatăl ei un model, să o ajute să înțeleagă cum ar trebui să se comporte un bărbat cu o femeie și cum trebuie să arate o familie.

„Știam când vine acasă nervos și când o să primim bătaie. Avea și momente bune, dar erau foarte rare. Era mai uman, nu mai avea furia aia de care mă speriam. Eu pe mama am încercat să o înțeleg și să îi găsesc o scuză. Mi-am impus singură ca niciodată să nu trec prin ce a trecut mama și să nu accept cât a acceptat mama. Dacă cineva ar îndrăzni să se răstească la copilul meu, nu aș accepta sub nicio formă. Mama nu avea unde să se ducă, avea doi copii, avea un serviciu din care câștiga foarte puțin, rate. Atunci se trăia pe ideea că ce spune lumea. Un om dăruiește dragoste când primește dragoste. Ea nu a primit, nu știa cum să dăruiască iubirea. Mi-aș fi dorit ca tata să mă ajute să înțeleg cum sunt bărbații, cum trebuie să primești dragostea unui bărbat, ce așteptări trebuie să ai, cum trebuie să arate o familie. Eu am văzut ceea ce nu trebuia să văd. Aveam o frică teribilă, îi plăcea să bage teroarea asta în noi, să ne inducă că nu putem face un lucru pentru că dacă facem sunt consecințe”, a adăugat Emilia Ghinescu, la podcastul „În Oglindă”.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu dezvăluie greutățile unei familii sărace: „Nu am avut o copilărie ușoară”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel