Emily Burghelea, mesaj tranșant din partea Danei Roba, după ce a fost la un pas să-și piardă viața. Reacția sa i-a enervat la culme pe internauți: „Uiți prin ce ai trecut? Rușine!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews. Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea

Emily Burghelea a fost la un pas să își piardă viața. După accidentul rutier în care a fost implicată, ea a postat imaginile terifiante în mediul online. Dana Roba a avut o reacție la adresa influenceriței care i-a enervat la culme pe internauți.

Emily Burghelea a trecut printr-un adevărat coșmar. În urmă cu două zile, influencerița a fost implicată într-un grav accident rutier care se putea încheia cu o tragedie. Se afla într-un taxi cu nașa sa și se îndreptau spre aeroportul din Mauritius, însă cu doar 5 minute înainte de a ajunge la destinație, mașina a intrat într-un TIR care era parcat în mijlocul străzii.

După ce a fost la un pas să-și piardă viața, tânăra a postat în mediul online mai multe imagini în care apărea aproape desfigurată, avea ochiul umflat, vânătăi pe frunte și cu corpul plin de răni. Mai mult, ea a încărcat pe pagina sa de Instagram un videoclip cu impactul, dar și fotografia cu mașina distrusă, după ce a intrat frontal într-un TIR care era parcat.

Te-ar putea interesa și: Emily Burghelea, la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident cumplit. Influencerița s-a afișat cu fața umflată și cu răni pe corp

Emily Burghelea, mesaj tranșant din partea Danei Roba, după ce a fost la un pas să-și piardă viața

Multe persoane publice i-au urat sănătate după accidentul în care a fost implicată, printre care Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Geanina Ilieș, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Majda Aboulumosha, Raluka, Misha, Roxana Vancea și nu numai. Cu toate acestea, Dana Roba pune la îndoială faptul că influencerița a fost implicată într-un accident.

„Mai târziu a venit poliția și medicii de ambulanță, și s-au ocupat ei de ședință foto. Rujuri nu aveau la ei. Dacă era un popă să se roage și să își facă poză cu ăla, cu siguranță ar fi fost și ăla postat. Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată de o oră și tu îți faci poze și te rujezi. Eu zic că avea nevoie de o echipă de medici să o bandajeze și să îi trateze, nu de ruj. (...) Comentariile mele îi aduc audiență”, a scris Dana Roba la una dintre postările făcute de Emily Burghelea.

Reacția Danei Roba i-a enervat la culme pe internauți

Internauții nu s-au putut abține și i-au atras atenția make-up artistei. Fanii influenceriței Emily Burghelea au ținut să-i reamintească Danei Roba faptul că în urmă cu un an a fost și ea la un pas să-și piardă viața, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său.

​„Ești o falsă, toată lumea să îți plângă ție de milă, îmi este scârbă de tine, în loc să zici Doamne ferește te-ai găsit tu să vorbești”, Parcă nu mai știi prin ce ai trecut… și te mai miri că Dumnezeu îți da după suflet… ce rea poți fii ….”, „Atâta prostie și răutate nu am văzut! Punct! Ai uitat prin ce ai trecut, că te-a ajutat Dumnezeu. Acum comentezi prost. Să îți fie RUȘINE!!!!!”, „Tu uiți prin ce ai trecut? Doamne ferește. Te urmăream cu drag, dar m-ai dezamăgit”, „Să nu uităm ca ai trecut prin ceva și mai grav, te postai și încă te postezi cu pozele respective, nimeni nu te-a judecat, tu de ce o faci? Te crezi o femeie credincioasă, dar se vede ură pe care o ai în suflet. Ar trebuii să vii cu un gând pozitiv, să o încurajezi, dar tu ești o persoană foarte negativă! Rușine!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Dana Roba le-a primit.  

Te-ar putea interesa și: Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel