Emily Burghelea povestește tragicul eveniment în care era să-și piardă viața. Cum a fentat vedeta moartea

Data publicării:
Youtube / Cătălin Măruță
Descriere foto: Youtube / Cătălin Măruță

Emily Burghelea a fost aproape de moarte în călătoria sa din Mauritius. Vedeta spune cum s-a întâmplat totul.

Emily Burghelea a supraviețuit ca prin minune în urma accidentului de care a avut parte în Mauritius, în urmă cu puțin timp. În taxi era cu nașa sa, iar în mod miraculos au supraviețuit cu toții, inclusiv șoferul, după ce au intrat într-un tir cu 90 km/oră.

Deși primise nenumărate semne că nu ar trebui să plece, Emily s-a împotrivit destinului și a mers înainte. Partenerul său, Andrei, a avut parte de cea mai mare sperietură din viața lui, după ce telefonul lui Emily a înregistrat impactul și a apelat instant autoritățile.

„Între timp, mi-am canalizat toate forțele și am verificat dacă nașa trăiește. Ce mi s-a părut incredibil e că Damian a simțit ceva înainte să am accidentul, chiar înainte ca Andrei să primească mesajul.

Damian are un an și jumătate, iar Amedea are trei ani și jumătate. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru toți cei care sunt mereu pe fugă și pentru cei care sunt prea ocupați să trăiască viața pe îndelete, care nu se bucură de moment. După accident, Cătălin, eu nu am mai putut să mă supăr pe nimic”, povestește vedeta, în podcastul lui Cătălin Măruță.

 

 

Ce mesaj are de transmis Emily după accidentul aproape mortal

„Noi nu avem probleme adevărate. Singura problemă este atunci când sănătatea ne este pusă în pericol. Trebuie să ne bucurăm de viață și să trăim împreună în armonie. Nu că nu aș fi făcut asta până acum, dar cred că Dumnezeu a vrut să transmită un mesaj prin toată treaba asta și sunt curioasă care este acel mesaj”, spune Emily.

 

Youtube video image

Mai departe, Emily spune cum a decurs totul imediat după impact, ea fiind singura care își căpătase cunoștința în urma impactului. Ea era înconjurată de străini care voiau să ajute, însă imaginea cu oamenii răsfirați pe parbrizul mașinii a înfiorat-o cu totul.

 

„Au deschis ușa, m-am dat jos și am încercat să îmi dau seama ce trebuie să fac. M-am rugat foarte intens, simțeam că trebuie să fac ceva, că nu pot lăsa lucrurile așa. M-am dezmeticit și m-am uitat la nașa care era încă pe parbriz, inconștientă, în timp ce oameni încercau să o readucă la viață. Un localnic mi-a scris pe Instagram că nu-i vine să creadă că trăiesc, pentru că toată lumea spunea că am murit toți și că nu ar fi trebuit să supraviețuim.

Nașa fusese aruncată prin parbriz și s-a întors la viață, la propriu. M-am întors la ea și am văzut că nu mișca. Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze. Eram singura care avea situația sub control, mă simțeam responsabilă pentru că ceilalți nu erau conștienți.

Până la urmă, nașa a deschis ochii și auzeam doar „Where is my son? Where is my son?”. Eu aveam o rană la frunte și nu auzeam decât cum ea își căuta copilul. Șoferul era și el pe parbriz, dar a coborât mai repede decât nașa. El avea centura pusă și a fost mai protejat decât noi. Poate dacă și noi am fi avut centura pusă, am fi fost mult mai bine, chiar dacă eram pe bancheta din spate”, povestește vedeta, în sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel