Emily Burghelea, taxată dur de internauți. Influencerița a fost criticată că nu știe să scrie corect gramatical: „A intrat autocorectorul”

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram

Emily Burghelea a intrat în vizorul internauților, în urma unei greșeli gramaticale pe care a făcut-o în mediul online. După gafa comisă, influencerița s-a apărat spunând că autocorectorul a fost de vină.

 

Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute  influencerițe de la noi din țară. Ea își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. De această dată, influencerița a postat mai multe fotografii din vacanța pe care o are în Mauritius, Africa, alături de familie și prieteni.

Emily Burghelea, taxată dur de internauți. Influencerița a fost criticată că nu știe să scrie corect gramatical

Pe contul să de Instagram, Emily Burghelea a publicat o imagine în care apare alături de socrii săi și cei doi copii, Damian și Amedea. Însă, ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost textul pe care influencerița l-a postat în dreptul fotografiei. Internauții au sesizat imediat greșeala gramaticală pe care a făcut-o tânăra mămică. În loc să scrie „ei”, pronume personal, ea a scris „iei”, motiv pentru care a fost taxată dur de cei care au văzut postarea.

„Am fugit după iei și i-am prins! Totul e ok, pot să mă întorc în pat”,  a scris Emily Burghelea, în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

O internaută i-a atras atenția printr-un mesaj privat că a scris greșit gramatical pronumele „ei” și a rugat-o să să scrie corect.

„Ce iei? Scrie corect, te rog frumos, este ei!”, i-a atras atenția o internaută, printr-un mesaj privat.

Te-ar putea interesa și: Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

„A intrat autocorectorul”

Emily Burghelea a făcut public mesajul pe care l-a primit și a ținut să precizeze că nu a fost o greșeală intenționată și că știe cum se scrie corect gramatical. Influencerița a menționat că de vină a fost autocorectorul telefonului și nu a văzut greșeala pe care a făcut-o, motiv pentru care a postat textul astfel.

„A intrat autocorectorul... stai liniștită...”, a ținut să precizeze Emily Burghelea în mediul online.

 

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Emily Burghelea, de urgență la spital cu soțul ei

Emily Burghelea a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soțul ei, după ce s-au întors dintr-o vacanță de vis pe care au avut-o în Abu Dhabi. Andrei a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să rămână internat pentru câteva zile.

„Am ajuns la urgențe cu Andrei, el a rămas acolo. Cred că a luat un virus din avion și lucrurile au degenerat puțin. El are o imunitate destul de slabă și după pandemie și după ce am stat în casă lucrurile au devenit mai sensibile pentru el și orice virus întâmpină îl îmbrățișează. Am fost la el, totul este ok, îmi este greu să nu-l am acasă, mai ales că noi facem totul împreună.

Am tot timpul zâmbetul pe buze, pentru că e foarte bine să rămână cineva care ține moralul sus. Și lui îi este greu, nu spune că îl doare nimic, e puternic pentru noi, iar și eu trebuie să fiu puternică pentru el. O să mai stea câteva zile la spital”, spunea Emily Burghelea, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel