Emily Burghelea trece printr-o situație disperată: „Ne-au spus că trebuie să plecăm de urgență, nu știu cum să procedez”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram

Emily Burghelea le-a dezvăluit fanilor săi vestea teribilă pe care a primit-o recent.

Emily Burghelea este una dintre cele mai naturale și sincere influencerițe de la noi din țară. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea își expune direct pe internet atât aspectele frumoase din viața sa, cât și pe cele negative, pentru a le arăta fanilor săi că viața poate fi oricum, însă numai roz nu. Asta s-a întâmplat și acum, când, aflată în vacanță doar cu cei doi copii ai săi, vedeta a primit o veste greu de gestionat.

Astfel, în urmă cu câteva zile, aceasta îi anunța fericită pe fani de faptul că familia sa a devenit mai numeroasă, după ce ea și soțul său s-au hotărât să adopte un cățel pentru cei doi micuți. Situația dificilă abia acum vine, întrucât Emily a fost anunțată de proprietarul apartamentului de faptul că nu acceptă animale de companie în locuință.

„Am primit o veste care mi-a dat lumea peste cap. De la 4:00 sunt trează, nu m-am odihnit deloc. Gândiți-vă că luni nu am dormit deloc, marți nu am reușit să ne odihnim, sunt cu somnul praf și pe fondul acesta de oboseală am primit o veste pe care pur și simplu nu pot să o gestionez, nu știu cum să procedez. Don nu este binevenit la noi în apartament de către proprietari care ne-au spus că trebuie să plece de urgență sau plecăm noi de urgență. Noi să plecăm, unde? Eu sunt aici, Andrei este acasă, are foarte multă treabă, pentru că de asta a și rămas acasă. Unde am putea să plecăm? Tot ce pot să fac este să mă rog să rezolve Andrei situația într-un fel.”, le-a dezvăluit Emily Burghelea fanilor pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Emily Burghelea și soțul său au adoptat un cățeluș

Chiar de Ziua Copilului, Emily Burghelea și-a dorit să-i îndeplinească cel mai mare vis al fetiței sale, acela de a avea propriul său animăluț de companie. Zis și făcut, întrucât vedeta și soțul său s-au gândit să meargă și să salveze și o viață pe această cale, adoptând cățelul de la un centru special. Cei patru membri erau fericiți din cale-afară după ce au realizat cu brio acest proces, în imaginile surprinse de influenceriță văzându-se atât bucuria micuților, cât și a celor doi adulți.

„Faceti cunoștință cu noul membru al familiei noastre! De Ziua Copiilor, cel mai mare vis al Amedeei devine realitate și pe lângă faptul că le-am găsit celor mici un prieten pe viață, îi oferim o casă unui cățeluș care nu a știut niciodată cum arată un cămin pentru că, alături de frățiorii lui, a fost abandonat departe de mama lor într-o ruină a unei case părăsite.

Au fost lăsăți să piară ușor însă Dumnezeu s-a împotrivit pentru că au fost gășiți rapid de cei de la Protecția Animalelor Ilfov care i-au adus pe toți de urgență în adăpost, unde li s-a oferit o șansă la viață… (...)

Deși sunt foarte bine îngrijiți la adăpost, în ochii tuturor se citește că și-ar dori un stăpân, cineva pe care să iubească necondiționat, toată viață! Dacă vrei să fii tu acela, știi unde îi găsești!”, scris Emily Burghelea în trecut pe Instagram. 

VEZI și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel