Erika Isac, numărul 1 în trending. A filmat fără haine. Cine este Mirel din Turnu Măgurele. Videoul care a înnebunit România

Data actualizării: | Data publicării:
Erik Isac
Descriere foto: Erik Isac

Erika Isac a rupt toate barierele cu piesa „Macarena”.

Ocupă primul loc în trending cu piesa ei manifest. „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară!”, spune referenul ei. „Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”, continuă melodia.


Erika Isac apare complet goală, dar blurată, în clipul piesei „Macarena”. Este o piesă virală, extrem de apreciată de femei pentru versurile sale feministe.

 

„Vă mulțumesc. Încă suntem locul 1 în trending. A ajuns numărul 1 în trending o melodie care nu este manea, nu este trap, nu este pop și n-are niciun mesaj comercial. Este exclusiv o piesă socială. Simt de parcă văd lumina de la capătul tunelului. Simt că există speranță. Faptul că această piesă este locul 1 în trending înseamnă mai mult decât faptul că am eu, Erika, o piesă numărul 1 în trending. Faptul că fix această piesă este numărul 1 înseamnă foarte mult”, a zis Erika Isac.

 

 

Erika Isac a fost întrebată cine este Mirel din Turnu Măgurele despre care cântă în piesa „Macarena”.

 

 

„Mirel din Turnu Măgurele nu este nimeni. Nu cunosc niciun Mirel, de nicăieri, și nu cunosc pe nimeni din Turnu Măgurele. Pur și simplu am ales un nume random de bărbat, un pic mai tradițional. Și am ales o localitate foarte random. A fost o chestie foarte random. Am vrut să subliniez că s-a trezit nu știu cine dintr-o localitate random să-mi facă mie educație. În sensul acesta este versul cu Mirel din Turnu Măgurele. Nu este îndreptat către nimeni anume. Toți cei care mă enervează, la finalul zile, sunt niște Mirel”, a zis artista.

 

Erika Isac și fetele din clip au filmat dezbrăcate la clip. „Doamne, dar ce norocos este cameramanul!”, au zis oamenii.

 

„Cameramanul ne-a văzut pe toate semidezbrăcate, nu eram full nude, dar lângă cameraman era și iubita lui și anume regizoarea care a venit cu ideea să filmăm așa. Iubita lui nu este ultima insecure de pe pământ. Iar cameramanul a mai văzut sâni la viața lui. Și nu este un libidinos infect care să facă nu știu cum când vede sâni. Cameramanul a fost fericit pentru că a ieșit clipul bine și cadrele arătau extraordinar”, a mai zis Erika Isac pe Instagram.

 

Dansează fetele, nu înțeleg care-i problema…

 

„Erika Isac devine încet, încet una dintre vocile tinerelor din România și asta nu o spunem noi, ci miile de reacții pe care le generează orice piesă pe care o lansează. În cea mai nouă lansare a sa, „Macarena”, artista vorbește sincer și mega direct atât despre toate stereotipurile care se regăsesc în societatea noastră legate de femei, cât și despre violența la care sunt supuse zilnic mii dintre acestea. Dați un play!
 

Creditele pentru piesă merg către Erika Isac - versuri, Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson - muzică și Scuze! - mix-master și producție.

 

Versurile piesei “Macarena” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson și mix-master și producție de Scuze!.


Creditele pentru clipul piesei merg către Sanziana Pantazi & frnk. De producție s-a ocupat echipa Rabbit Studio. Hairstyling-ul a fost asigurat de Hair Aphrodite (@aphrworld ) & Alex Serbanka, iar make-up-ul de Make-up Juldie. Au apărut în clip: Gabriela Burlacu, Savulescu Rossa Maria, Andreea Budu, Laguna Astrid, Dan Ungureanu”, se arată într-un comunicat de presă remis Spectacola.

 

VEZI ȘI: Lovitură cu Macarena. Erika Isac l-a luat la ochi pe Mirel din Turnu Măgurele, dar nu zice nimic de Maricica de la Cucuieții din Deal:

https://www.spectacola.ro/lovitura-cu-macarena-erika-isac-l-a-luat-la-ochi-pe-mirel-din-turnu-magurele-dar-nu-zice-nimic-de-maricica-de-la-cucuietii-din-deal_36876.html

 

 

 

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Cătălin Crișan, despre femeia din viața lui: Se întâmplă ceva ce nu am mai trăit. Acum, după 11 luni, mai avem un pic și nu mai vorbim deloc:

https://www.spectacola.ro/catalin-crisan-despre-femeia-din-viata-lui-se-intampla-ceva-ce-nu-am-mai-trait-acum-dupa-11-luni-mai-avem-un-pic-si-nu-mai-vorbim-deloc_36854.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel